Showbiz

«Τους στέρησα την παρουσία μου» - «Έσπασε» η Κατερίνα Διδασκάλου στον «αέρα» της ΕΡΤ

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου το πρωί του Σαββάτου 25/11.

Η ηθοποιός μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την οικογένεια της και πιο συγκεκριμένα για την σχέση με τα παιδιά και τα εγγόνια. Ακόμη αναφέρθηκε στις τύψεις που είχε.

dida9.jpg



Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Διδασκάλου εξομολογήθηκε πως «έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Μερικές φορές χωλαίνει η διαχείριση της προσωπικής ζωής και της οικογένειας, χωλαίνει αναγκαστικά. Τα εγγόνια μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα. Έχουν έρθει τώρα για λίγες μέρες από το Άμστερνταμ και με ρωτούσαν: «Κατρίν, που πας;». Έτσι με αποκαλούν και μου θυμίζουν λίγο τα παιδιά μου, που μου έλεγαν και αυτά: που πας».

«Βέβαια και ένιωσα τύψεις που άφηνα τα παιδιά μου. Κάποια στιγμή τους είπα: «Δεν θα πω ποτέ πως θυσιάστηκα. Έκανα επιλογή να είμαι κοντά σας και να μην κάνω κάτι. Έκανα επιλογή να είμαι μακριά σας και να κάνω κάτι». Ένιωσα ότι τους στέρησα την παρουσία μου, φυσικά».



«Δεν είμαι η μαμά του «πήρες ζακέτα;» και του «έφαγες;». Η φροντίδα είναι κάτι που έρχεται από μέσα. Στα εγγόνια μου όμως, όχι, δεν δίνω σοκολάτες ούτε και ζάχαρη! Τους παίρνω γλειφιτζούρια χωρίς ζάχαρη από το φαρμακείο Θα ήθελα να έχω τα παιδιά μου πιο κοντά μου, τώρα που μπορώ και έχω την πολυτέλεια να δουλεύω ίσως λιγότερο κάποιες σεζόν, όπως και μια ισορροπημένη προσωπική ζωή» πρόσθεσε, ακόμα, η Κατερίνα Διδασκάλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved