Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εξομολόγηση για τη συμβίωσή της με τον Θάνο Τοκάκη: «Είμαστε οικογένεια»
Θάνος Τοκάκης, Βίκυ Παπαδοπούλου
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εξομολόγηση για τη συμβίωσή της με τον Θάνο Τοκάκη: «Είμαστε οικογένεια»

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή προέβη η Βίκυ Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της. 

«Εγώ είμαι μιας παλαιότερης γενιάς, δεν είμαι παιδί του Instagram και του Tinder. Φαντάζομαι ότι αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολες τις ανθρώπινες σχέσεις, γιατί αποκτάς κάτι από απόσταση και δεν βρίσκεσαι ποτέ. Μπορεί να μιλάς 3 μήνες με κάποιον και να μην έχεις έρθει σε επαφή, να τον αγγίξεις, να τον μυρίσεις» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Στα σύρματα» και συνέχισε για τις ανθρώπινες σχέσεις:

«Οι σχέσεις είναι δύσκολες, γιατί υπάρχει πολύς φόβος, μεγάλη συναισθηματική πίεση. Δεν είμαστε ανοιχτοί, κλεινόμαστε λόγω των φόβων μας και του εγωισμού μας. Υπάρχει δυσκολία στο άνοιγμα και στην επικοινωνία. Βέβαια, με κάποιον τρόπο τελικά συμβαίνουν τα πράγματα. Αν είναι να τον βρεις, θα τον βρεις τον άνθρωπό σου».

IMG_6418.jpg

Η Βίκυ Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της Θάνο Τοκάκη.

Μιλώντας για το φιλικό της περιβάλλον αλλά και για τον σύζυγό της Θάνο Τοκάκη, επίσης γνωστό ηθοποιό με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2017 στην Πάτμο, η Βίκυ Παπαδοπούλου τόνισε:

«Με τους φίλους μου έχουμε περάσει από 40 κύματα. Σκοπός μας είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, να υπάρχουμε ο ένας για τον άλλο. Με τον Θάνο δεν έχει αλλάξει κάτι 7 χρόνια που είμαστε μαζί. Η αλήθεια είναι ότι εγώ βιώνω μέχρι στιγμής μόνο τα καλά της συνύπαρξης μαζί του, όσον αφορά το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο ηθοποιοί».

Και κατέληξε η ηθοποιός: «Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την αρχή της σχέσης μας. Είμαστε οικογένεια, έχουμε δύο σκυλιά υπέροχα, από ‘κει και πέρα ό,τι θέλει ο Θεός».

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved