Showbiz

Αποκάλυψη Παπαχαραλάμπους: «Με τον Φάνη είχαμε ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας για 3ο παιδί»

Gossip-tv Team

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου και μίλησε για τον ιερό σκοπό που είχε πολύ πρόσφατα με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους, να υιοθετήσουν και τρίτο παιδί. 

Αναφερόμενη στη μητρότητα, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Είμαι ένας άνθρωπος που καλώς ή κακώς στους ρόλους που αναλαμβάνω στη ζωή μου είμαι απόλυτη. Η μητρότητα είναι κι αυτή ένας ρόλος και ήμουν πολύ εκεί, έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα είχα εγώ στο μυαλό μου. Αυτό όμως έχει κάποιο κόστος».

papaxaralampous-mpakodimou.jpg

Όμως, έχοντας κάνει τη δική της διαδρομή είπε πως σε μία νέα κοπέλα θα έδινε τη συμβουλή της που είναι η εξής: «Αν συμβούλευα όμως τώρα μία νέα κοπέλα, θα της έλεγα ότι δεν υπάρχει το απόλυτο, γιατί γίνεται κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά. Έτσι είναι η ζωή, δεν είναι αληθινό το τόσο απόλυτο».

Και κατέληξε στην αποκάλυψη για τα σχέδια που είχε με τον επίσης ηθοποιό σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη: «Είχαμε ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας, μετά μας πρόλαβε ο κορονοϊός και εκεί κάπου σταματήσαμε.

papaxaralampous-mouratidis.webp

H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη.

Τώρα πια δεν έχω το κουράγιο. Αν μου τύχαινε, βέβαια, ναι. Να το επιδιώξω όμως όχι, τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά δεν νομίζω ότι θα είχα το κουράγιο».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η όμορφη ηθοποιός:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved