Dirty 30 για την Ήβη Αδάμου- Η φαντασμαγορική τούρτα, οι τρυφερές στιγμές με τον Stavento & οι ευχές
Showbiz

Dirty 30 για την Ήβη Αδάμου- Η φαντασμαγορική τούρτα, οι τρυφερές στιγμές με τον Stavento & οι ευχές

Τα 30α της γενέθλια γιόρτασε χθες η Ήβη Αδάμου με ένα ξέφρενο πάρτι που θα θυμάται για πολλά χρόνια. 

Η όμορφη τραγουδίστρια που είναι ήδη μανούλα ενός πεντάχρονου κοριτσιού, καρπού του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουινέλη ή Stavento αν προτιμάτε, έγινε τριάντα και θέλησε αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή. Την έκαναν όμως ξεχωριστή όλοι οι δικοί της άνθρωποι αλλά και οι φίλοι της που της οργάνωσαν ένα υπέροχο πάρτι.

Η πραγματικά πολύ εντυπωσιακή τούρτα που την περίμενε για να σβήσει τα κεράκια που είχε πάνω, έκλεψε για λίγο τις εντυπώσεις όμως στη συνέχεια η πάντα κεφάτη και μέσα στη θετική ενέργεια Ήβη Αδάμου έγινε ξανά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων.

Η ίδια, ανέβασε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά, γράφοντας στη λεζάντα τους:

«Η καρδιά μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλους τους καταπληκτικούς φίλους που ήπιαμε παρέα τα 8 τελειωμένα σφηνάκια… Περιτριγυρισμένοι από τους καλύτερους φίλους, γελάσαμε, χορέψαμε και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε τη χθεσινή βραδιά να μου μείνει αξέχαστη. Στην υγειά της φιλίας λοιπόν, του γέλιου και των περιπετειών που βρίσκονται μπροστά μας»...

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved