Αμαλία Καβάλη: Αυτός είναι ο ηθοποιός σύντροφός της
Showbiz

Αμαλία Καβάλη: Αυτός είναι ο ηθοποιός σύντροφός της

Η Αμαλία Καβάλη, που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Το ναυάγιο» και έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της Ουρανίας στις «Άγριες μέλισσες», είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει...

Η ταλαντούχα Αμαλία Καβάλη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega «Το ναυάγιο», βιώνει εδώ και περίπου δύο χρόνια την ισορροπία στην προσωπική της ζωή. Όλα δείχνουν ότι έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του επίσης ηθοποιού Χάρη Χαραλάμπους, με τον οποίο μάλιστα τον τελευταίο χρόνο συγκατοικούν στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας, καθώς κινούνται στους ίδιους καλλιτεχνικούς κύκλους. Λατρεύουν και οι δύο τις γάτες (έχουν δύο στο σπίτι τους), ενώ η κοινή αγά[1]πη τους για τα ταξίδια είναι ένα από τα στοιχεία που τους ενώνει. Το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα, το ζευγάρι ταξίδεψε στην ατμοσφαιρική Ισλανδία. Παράλληλα με το σίριαλ, η Αμαλία Καβάλη πρωταγωνιστεί επίσης στην παράσταση «Δωδέκατη νύχτα ή ό,τι επιθυμείτε» στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, ενώ ο Xάρης Χαραλάμπους παίζει στη «Γέρμα» στο θέατρο «Πόρτα».

Ανήσυχη καλλιτεχνικά

Η Αμαλία είναι μια δυναμική γυναίκα, ιδιαίτερα ενεργή σε δράσεις που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι ευαισθητοποιημένη κοινωνικά και προτάσσει την αλληλεγγύη και την ισότητα ως κοινωνικές θέσεις. Ως ηθοποιός, έχει μια πολύ αξιόλογη θεατρική πορεία, αφού ξεχωρίζει πάντα με τις ερμηνείες της. Εχει αναλάβει σημαντικούς ρόλους, ενώ είναι ανήσυχη καλλιτεχνικά, αφού έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στη σκηνοθεσία.

Γεννημένη στην Κρήτη, έφυγε από το νησί της προκειμένου να σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν στη Σκωτία. Στη συνέχεια απέκτησε το δεύτερο πτυχίο της στο UCLtou Λονδίνου, εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ ως ερευνήτρια και, όταν έπρεπε να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα στα Οικονομικά, τα άφησε όλα πίσω της και επέστρεψε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με το θέατρο. Το 2011 γράφτηκε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Εχει επίσης σπουδάσει φωνητική, ενώ έχει κάνει σεμινάρια στη Βασιλική Ακαδημία της Αγγλίας, αλλά και στο Θέατρο Τέχνης της Μόσχας.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved