Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Φώτο από την έξοδό τους για παραδοσιακό φαγητό στο Ρέθυμνο
Showbiz

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Φώτο από την έξοδό τους για παραδοσιακό φαγητό στο Ρέθυμνο

 Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στο Ρέθυμνο μιας και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει γυρίσματα για τον Σασμό.

Η ίδια πρόδωσε το ταξίδι της αυτό ανεβάζοντας σε στόρι βίντεο από το φυσικό πλατό γυρισμάτων της σειράς στο Ρέθυμνο.

Στη συνέχεια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη βόλτα τους και στη συνέχεια από την έξοδό τους για παραδοσιακό φαγητό.

Η τραγουδίστρια επέλεξε total black look ενώ ο ηθοποιός φορούσε το κλασικό του μαύρο t-shirt.

Το ζευγάρι περνά πολύ χρόνο μαζί και ο έρωτάς του δυναμώνει.

vandi-mpismpikis.jpg

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω», είχε πει πρόσφατα ο ηθοποιός στο Happy Day.

Και είχε πει: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό και γιατί θέλουν να εισβάλουν τόσο στις προσωπικές ζωές των άλλων, αλλά δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω».

Ενώ η τραγουδίστρια είχε τονίσει: «Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στην ζωή μας. Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά. Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου».

bisbikis_vand.jpg

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από το Ρέθυμνο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved