Showbiz

Ξέσπασε η Βάσω Λασκαράκη: «Το θεωρώ άκομψο να με ρωτάνε αν θα έρθει ο Τσιμιτσέλης στην εκπομπή»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε καλεσμένη η Βάσω Λασκαράκη το μεσημέρι της Τρίτης 28/11. Η ηθοποιός που φέτος δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας μίλησε για την εκπομπή της αλλά και για την ερώτηση που της κάνουν τον τελευταίο καιρό η οποία την ενοχλεί.

Όπως τόνισε η ίδια, κάθε φορά που κάνει δηλώσεις την ρωτούν αν θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η ίδια τονίζει πως θέλει να μπει ένα όριο σε αυτό μιας και οι δύο έχουν προχωρήσει και υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στη ζωή τους.

LASKARAKI22.jpg

«Υπήρχαν περίοδοι που δούλευα πολύ. Και τώρα δεν περίμενα ότι θα μου συνέβη και νόμιζα ότι θα ήμουν χαλαρά μόνο με το θέατρο. Μετά ήρθε το The Break. Ωραία είναι τελικά, μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα. Ανακάλυψα στο μυαλό μου ότι όταν ήμουν στην Πολυκατοικία ξημεροβραδιαζόμουν στο μοντάζ για το πως γίνεται. Πήγαινα με τις πιτζάμες αργά το βράδυ και καθόμουν να μάθω πως γίνεται. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι σημαίνει το τρικάμερο και πως λειτουργούν και πως δεν μπορούσα να προσαρμοστώ στην αρχή. Θέλω να μαθαίνω τα πάντα, κάποιο μικρόβιο είναι μάλλον αυτό».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved