Σκαφιδά - Μιχαλάκη: Βίοι παράλληλοι – Η νέα ζωή με τα μωρά τους και οι πρώτες μέρες στο σπίτι
Showbiz

Σκαφιδά - Μιχαλάκη: Βίοι παράλληλοι – Η νέα ζωή με τα μωρά τους και οι πρώτες μέρες στο σπίτι

Η Γιούλικα Σκαφιδά και η Δανάη Μιχαλάκη, συστήθηκαν ως μαμά και κόρη αυτή τη σεζόν, στην δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ, Η παραλία. Ωστόσο η σειρά έχει ήδη γυριστεί και έτσι οι εγκυμοσύνες των δύο γυναικών δεν πρόλαβαν να φανούν στην μικρή οθόνη!

Οι δυο γυναίκες ζουν βίους παράλληλους αν σκεφτεί κανείς ότι για μεγάλο διάστημα έκαναν μαζί γυρίσματα και σχεδόν ταυτόχρονα έμειναν έγκυες! Με λίγες μόνο ημέρες διαφορά έφεραν στη ζωή και τα παιδιά τους και ο ερχομός τους τούς γέμισε ευτυχία και χαρά!

Η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο το πρωί της Τρίτης 21 Νοεμβρίου με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.900 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Τρεις ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 24 Νοέμβρη, η Δανάη Μπάρκα, ανακοίνωσε μέσα από το Πάμε Δανάη ότι γέννησε και η Γιούλικα Σκαφιδά ένα αγοράκι.

Πώς είπε η μία στην άλλη για την εγκυμοσύνη της

«Και εγώ και η Γιούλικα Σκαφιδά ήμασταν έγκυες στη σειρά Παραλία, η οποία ήταν η τηλεοπτική μητέρα μου, και δεν ξέραμε η μία για την άλλη. Κάποια στιγμή σε μια φωτογράφιση της το είπα εγώ πρώτη, όταν με ρώτησε τα νέα μου. Μου είπε μετά από λίγο "ξέρεις, είμαι κι εγώ".

Το λέω κι ανατριχιάζω, έχουμε μια εβδομάδα διαφορά στις εγκυμοσύνες μας, αν δεν κάνω λάθος, είμαστε κοντά», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Δανάη Μιχαλάκη.

Για τη Δανάη Μιχαλάκη, που προσπάθησε να κρύψει την εγκυμοσύνη της, μάθαμε αρκετά γρήγορα την ευχάριστη είδηση ενώ ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την είχε απαθανατίσει το καλοκαίρι και στη Σύρο, με φουσκωμένη κοιλίτσα.

1a5399c6-danaimixalaki-(9).jpg


Για την Γιούλικα, δεν γνώριζε κανείς τίποτα και η ηθοποιός επέλεξε στις 17 Σεπτέμβρη να το ανακοινώσει με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών,
της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.
Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα. ❤️».

https://www.instagram.com/p/CxS_-nSM021/

Θυμίζουμε μάλιστα πως η Δανάη Μιχαλάκη, έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Νοέμβρη μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε η ηθοποιός:

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δική μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου, είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή και οι δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στους σωτήρες μου ! Στον γιατρό μου @sotiristrompoukis , την μαία μου @stamvara για όλη τη "διαδρομή" και το προσωπικό του Ιασώ για την διαρκή φροντίδα αυτές τις μέρες».

Πλέον και οι δύο γυναίκες, απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες με τα μωράκια τους, καθώς έχουν φυσικά επιστρέψει στα σπίτια τους! Φέτος μάλιστα, θα περάσουν και τα πρώτα Χριστούγεννα με τα νέα μέλη στην οικογένειά τους και η ευτυχία τους πραγματικά δεν κρύβεται.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved