Ζέτα Δούκα - Δώρα Χρυσικού: Παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη
Showbiz

Ζέτα Δούκα - Δώρα Χρυσικού: Παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη

Η Βάσια Καπερνάρου, δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτας Δούκα με τη Δώρα Χρυσικού.

Ο Γιώργος Κιμούλης πριν από λίγους μήνες είχε καταθέσει αγωγή εναντίον της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά.

Όπως έγινε γνωστό, οι ηθοποιοί Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού, καθώς και δύο γιατροί, μετά τις αγωγές που είχε καταθέσει σε βάρος τους ο Γιώργος Κιμούλης, παραπέμπονται σε δίκη.

kimouls.jpg

Η δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βάσια Καπερνάρου, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την υπόθεση.

«Το 2021 έγινε μία τηλεκαταγγελία εναντίον του κ. Κιμούλη και εκείνος προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο αυτής της αγωγής, η κ. Δούκα προκειμένου να αντικρούσει αυτά τα επιχειρήματα, προσκόμισε δύο ιατρικές πιστοποιήσεις. Εμείς προσβάλλαμε αυτές τις πιστοποιήσεις ως ψευδείς. Αυτές οι πιστοποιήσεις βεβαίωναν κάποιες στεσογόνες αντιδράσεις του οργανισμού της κ. Δούκα το έτος 2008 και πιστοποιούνταν το έτος 2022, 14 χρόνια μετά. Η γνώμη μας είναι πως πρόκειται για ψευδείς πιστοποιήσεις και αυτό έκρινε και οι δύο εισαγγελείς. Κατόπιν τούτου παραπέμπονται οι δύο γιατροί για ψευδή πιστοποίηση για δικαστική χρήση, και η κ. Δούκα για ηθική αυτουργία κατ΄ εξακολούθηση».

kimoulis.jpg

Όπως τόνισε η δικηγόρος, η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς ουδέποτε κινήθηκαν δικαστικά εναντίον του Γιώργου Κιμούλη.

«Ο κ. Κιμούλης δεν είναι υπόλογος σε κανένα δικαστήριο. Η αγωγή, η οποία συζητήθηκε και σε αυτό το πλαίσιο κατατέθηκαν οι ψευδείς πιστοποιήσεις, κατετέθηκε από την πλευρά του κ. Κιμούλη διότι θίχτηκε η προσωπικότητά του. Η κ. Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση δια διαδικτύου. Ο κ. Ψαρράς δεν έχει βγει ποτέ να εξυβρίσει τον κ. Κιμούλη».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Mega καλημέρα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved