Αποκάλυψη για Στάνκογλου: Η νέα του σύντροφος είναι από τη showbiz! «Θα τρέχουν οι παπαράτσι»
Showbiz

Αποκάλυψη για Στάνκογλου: Η νέα του σύντροφος είναι από τη showbiz! «Θα τρέχουν οι παπαράτσι»

Εξομολογητικός και άκρως αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος και απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα 4/12 στο Happy Day.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε επίσης για τη σχέση με τη γυναίκα της ζωής του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen με την οποία έζησαν μαζί -με μερικές παύσεις όπως τόνισε ο ηθοποιός- παραπάνω από 20 χρόνια.

Όπως είπε, γνωρίστηκαν όταν εκείνος πέρασε οντισιόν από τη μετέπειτα σκηνοθέτη γυναίκα του με την οποία απέκτησαν τα δύο παιδιά τους, τη 14χρονη Φοίβη και τον 9χρονο Φίλιππο.

«Δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» είπε ο Έλληνας ηθοποιός ο οποίος τόνισε ότι για χρόνια συνεργάζονταν και μερικές φορές υπήρχαν κόντρες μεταξύ τους όμως κατάφερναν να τις ξεπεράσουν. Μάλιστα είπε ότι ήταν οκτώ μηνών έγκυος η Αλίκη όταν παντρεύτηκαν και έκαναν τον γάμο για να παρτάρουν μαζί με φίλους τους.

stankoglou-(2).jpg

Μίλησε και για τον χωρισμό τους που για εκείνον ήταν ένα μικρό πένθος και που όπως είπε, ήταν καλός για όλους. «Είμαστε με συνεπιμέλεια, μισές μέρες εγώ, μισές μέρες η Αλίκη... Έχουμε δύο παιδιά που έχουν καταλάβει» αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος επεσήμανε πως δεν είναι δύσκολο να κρατήσει κάποιος κρυφό τον χωρισμό του.

happyday.jpg

Σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του Alpha, έγιναν αποκαλύψεις για τη νέα σχέση του ηθοποιού.

«Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα. Ξέρουμε ότι είναι με μια πολύ ωραία γυναίκα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στο χώρο μας», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», είπε η παρουσιάστρια.

«Θα τρέχουν οι παπαράτσι», σχολίασε η Όλγα Λαφαζάνη.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved