Η showbiz το έριξε έξω - Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν, τα ρούχα και το ατελείωτο πάρτι
Showbiz

Η showbiz το έριξε έξω - Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν, τα ρούχα και το ατελείωτο πάρτι

Ανασκόπηση 2023: Όταν οι άνθρωποι της showbiz βγαίνουν έξω μας χαρίζουν υπέροχα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Και το 2023 είχε πολλά... 

Και το 2023 ήταν μια χρονιά γεμάτη από μαγικές βραδιές, εξόδους σε θέατρα, σε νυχτερινά κέντρα αλλά και σε απλές καθημερινές βόλτες.

Πάμε να θυμηθούμε τις εμφανίσεις εκείνες που συζητήθηκαν, τα σύνολα που μαγνήτισαν αλλά και πώς οι κυρίες της showbiz δίνουν «μαθήματα» στιλ μέσα από μια απλή τους έξοδο!

Δεν θα μπορούσαμε να μην σας πάμε πίσω, πολύ πίσω, σχεδόν 12 μήνες όταν οι επώνυμοι έκαναν την πρώτη τους έξοδο για το 2023 γιορτάζοντας το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στα μπουζούκια. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv, πανταχού παρών, ήταν φυσικά εκεί για να καταγράψει επώνυμους σε τρελά κέφια οι οποίοι βέβαια και υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό το 2023, ακούγοντας φυσικά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Ξεσάλωσαν στα μπουζούκια

Υπήρξαν και εκείνα τα βράδια που οι επώνυμοι ήθελαν να διασκεδάσουν και φυσικά επισκέφτηκαν μερικά από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα όπου μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ανέλαβαν να τους ξεσηκώσουν!

Είδαμε την Αθηνά Οικονομάκου να το ρίχνει έξω και να χορεύει μέχρι το πρωί, τη Δανάη Μπάρκα με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου στα γενέθλια της πρώτης να τα... σπάνε στον Θέμη Αδαμαντίδη. Η Δανάη Μπάρκα πάντως δεν έμεινε και πολύ σπίτι αφού λίγους μήνες πριν σε συναυλία των Μελισσών το καταευχαριστήθηκε με τη Μαρίζα Ρίζου να χορεύουν και να τραγουδούν κάτω από τη σκηνή με τα τραγούδια του συγκροτήματος.

Μία χαρούμενη καλλιτεχνική παρέα, αυτή των Βίκυς Σταυροπούλου, Μαρίας Καβογιάννη, Δήμητρας Παπαδοπούλου και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τίμησαν δεόντως τα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίστηκαν τη χρονιά που πέρασε η Καίτη Γαρμπή, οι Μέλισσες, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ξεσαλώνοντας με τις επιτυχίες τους.

Μία ξεχωριστή βραδιά όμως ήταν και αυτή όπου η Άννα Βίσση βρέθηκε στον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή αλλά και μία ακόμα, όταν η Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα, η πλέον καλή της φίλη. Εκείνο το βράδυ, οι θαμώνες του μαγαζιού χόρτασαν από ντουέτα Βίσση-Βανδή, σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη απρόοπτα και διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Αξέχαστη βραδιά και αυτή που η Ζωζώ Σαπουντζάκη γιόρτασε με καλούς φίλους την ονομαστική της γιορτή.

Οι βραδιές στα νυχτερινά κέντρα είχαν την τιμητική τους τη χρονιά που μας πέρασε με τις επώνυμες Ελληνίδες να φορούν τα λαμπερά τους σύνολα και να τραβάνε πάνω τους τα φλας με τις εμφανίσεις τους. Χορός, κέφι, τραγούδι και στιγμές που αποτυπώθηκαν σε όμορφα φωτογραφικά «κλικ». Δείτε παρακάτω:

Πάμε τώρα να δούμε μερικά από τα πιο όμορφα σύνολα επώνυμων Ελληνίδων. Σικάτες εμφανίσεις, casual σύνολα, ιδιαίτερα items, κομψοί συνδυασμοί και στιλιστικές εικόνες που έδωσαν έμπνευση σε πολλές από εμάς. Ανδρόγυνα looks, μάξι και μίνι φορέματα, πανωφόρια και δεκάδες ζευγάρια παπούτσια που συνδυάστηκαν μοναδικά από τις λαμπερές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved