Όλγα Κιουρτσάκη: Η εξομολόγηση για την τριχόπτωση μετά τη γέννηση της κόρης της
Showbiz

Όλγα Κιουρτσάκη: Η εξομολόγηση για την τριχόπτωση μετά τη γέννηση της κόρης της

H Όλγα Κιουρτσάκη έκανε μία προσωπική αποκάλυψη! Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου ανέφερε ότι μετά τη γέννα, έχει τριχόπτωση και έδειξε πως είναι το κεφάλι της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μέσα σε όλα έχω την μεγαλύτερη και την περισσότερη τριχόπτωση από ποτέ. Μα τον Θεό θέλω να τα ξυρίσω», και δημοσίευσε φωτογραφία στο instagram.

olga-kiourtsaki-exitirio-apo-maieythrio-(14).jpg

Πριν από περίπου τέσσερις μήνες, η Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και είναι πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου βιώνει ξεχωριστές στιγμές στην καθημερινότητά της από τότε που γέννησε την κόρη της, τη μικρή Μιχαέλα που ήρθε και άλλαξε μία για πάντα τη ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της.

Πριν από λίγες μέρες, είχε αποκαλύψει: «Πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη. Τα πρώτα 5 τα έχασα στο μαιευτήριο, μόνο κοιλιά είχα. Τα υπόλοιπα 6 κιλά τα έχασα μέσα σε 15 μέρες από την κούραση, το άγχος μου και από τα baby blues (δυσφορία μετά τον τοκετό). Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι» και τώρα ανέφερε πως μετά τη γέννα, έχει έντονη τριχόπτωση.

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved