Ειρήνη Μπαλτά: Έκανε στροφή στα επαγγελματικά της – Δες πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα
Showbiz

Ειρήνη Μπαλτά: Έκανε στροφή στα επαγγελματικά της – Δες πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα

Μετά τις πολλές και σημαντικές συνεργασίες της ως ηθοποιός, η Ειρήνη Μπαλτά, άλλαξε καριέρα.

Από το 2016 η ηθοποιός δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση στην τηλεόραση καθώς πήρε την απόφαση να κάνει στροφή στην καριέρα της.

Τι κάνει και πώς είναι σήμερα; Όπως θα δεις και στις πρόσφατες φωτογραφίες της η Ειρήνη Μπαλτά δεν έχει αλλάξει εμφανισιακά.

202105251024030.2963_IRINI_MPALTA_26032007.jpg

Ειρήνη Μπαλτά

ndp photoagency thomasdask@yahoo.com

Παραμένει το ίδιο γοητευτική και εντυπωσιακή με το πέρασμα του χρόνου να αφήνει τα σημάδια του πολύ ελαφριά πάνω της. Η ίδια σήμερα ασχολείται με το ραδιόφωνο ενώ έκανε σπουδές στο life coaching.

«Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει στροφή στα επαγγελματικά μου, αφήνοντας πίσω την υποκριτική. Έκανα σπουδές στο life coaching και πλέον έχω γίνει σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης. Παράλληλα, είμαι και ραδιοφωνική παραγωγός, το θέλησα και το κυνήγησα πάρα πολύ αυτό…», έχει πει.

Δες πώς είναι σήμερα

«Τα τελευταία χρόνια είμαι vegetarian, δεν τρώω καθόλου κρέας. Κάποια στιγμή άρχισα να ανακαλύπτω πως με ενοχλεί η εκμετάλλευση που γίνεται στα ζώα. Ταυτόχρονα βοηθάμε και το περιβάλλον έτσι. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο είναι όταν αποφάσισα να βγάλω τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή μου. Έχω κόψει εντελώς τα γλυκά, δεν τα στερούμαι όμως γιατί φροντίζω στο σπίτι να φτιάχνω τα δικά μου», έχει αποκαλύψει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved