Κόκοτας: «Είναι πολύ δύσκολο να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι δεν θα ξανασυναντήσω τον πατέρα μου»
Showbiz

Κόκοτας: «Είναι πολύ δύσκολο να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι δεν θα ξανασυναντήσω τον πατέρα μου»

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να μην μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν ζει πια ανάμεσά μας ο σπουδαίος πατέρας του, Σταμάτης Κόκοτας ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2022. 

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά και με τις μνήμες ακόμα νωπές στην ψυχή του και στο μυαλό του, ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει για την απώλεια των γονιών του που του στόιχισαν ιδιαίτερα ψυχολογικά.

Ο πόνος από την απώλεια του πατέρα σας μαλακώνει με το πέρασμα του χρόνου;

Ναι, αμβλύνει ο πόνος. Είναι τεράστιο και πολύ δύσκολο το να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι δεν θα ξανασυναντήσω τον πατέρα μου. Αυτό όμως που με σώζει, είναι ότι κάθε μέρα μιλάω στον πατέρα μου λες και είναι απέναντί μου. Είναι σαν να κάνω διάλογο μαζί του, το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με τη μητέρα μου, που έχει φύγει και εκείνη. Έχω όμως την καθημερινή μου πρωινή επικοινωνία ακόμη και με τους δυο. Αυτό σε συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και το γεγονός ότι πια με βοηθάει πολύ το να ακούω τραγούδια του ή να βλέπω και συνεντεύξεις του. Μου πήρε παραπάνω από έξι μήνες αυτό, δεν μπορούσα ούτε να τραγουδήσω τα τραγούδια του πατέρα μου.

Για όλους εμάς η απώλεια του πατέρα σας ήταν κάτι ξαφνικό…

Και για εμάς όλους έτσι ήταν, ξαφνικό. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι και δεν ξέρω και αν ποτέ γίνεται κάποιος να προετοιμαστεί. Όλο αυτό συνέβη σε δυο εβδομάδες και ήταν πολύ ξαφνικό για εμάς.

0R6A2190.jpg

Ποια είναι τα τελευταία λόγια του πατέρα σας, όταν κατάλαβε πια ότι το τέλος πλησιάζει;

Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήθελε να φύγει. Δεν είχε πάρει καμία τέτοια απόφαση για τον εαυτό του. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν μαχητής. Παρότι καταλάβαινε τη δυσκολία της κατάστασης, δεν ήθελε να φύγει σε καμία των περιπτώσεων.

Τα όσα ακούστηκαν για τη διαθήκη του, ότι είχε κότερα, ακριβά αυτοκίνητα είναι αλήθεια;

Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος ευκατάστατος. Δεν ήταν πλούσιος, αλλά ευκατάστατος. Δόξα τω Θεώ, στη ζωή του έκανε πάρα πολλά πράγματα, δούλεψε πάρα πολλά χρόνια, ατελείωτες νύχτες και μέρες χωρίς ρεπό, χωρίς να καταλαβαίνει τι σημαίνει κόπος, παρότι μοχθούσε. Αν και ήταν μέσα στα μεγάλα σαλόνια, ήξερε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει μεροκάματο. Ότι ο διπλανός του δουλεύει για να πάει στο σπίτι φαγητό. Ήξερε τι σημαίνει πόνος, βροχή, κρύο και σεβόταν τον καθένα, ό,τι δουλειά και να έκανε.

0009_DIMITRIS_KOKOTAS_1422023.jpg
7177916

Φαντάζομαι λοιπόν ότι όλη του η περιουσία πέρασε στα χέρια των παιδιών του…

Προφανές είναι πως όταν ένας άνθρωπος έχει οικογένεια και παιδιά, θα περάσουν στην οικογένειά του αυτά.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved