Showbiz

Δημήτρης Κόκοτας:Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του και η συμβουλή-«Μου λείπει! Θα ήθελα να...»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Κόκοτας, το μεσημέρι της Κυριακής 12/11.

Ο τραγουδιστής ξεκινάει εμφανίσεις μαζί με το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα» και μιλώντας στην κάμερα του Mega αναφέρθηκε από καρδιάς τόσο στην απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Σταμάτη όσο και την απόφαση να αποτραβηχτεί για ένα διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Όταν δεν είσαι στο προσκήνιο συνεχώς και χάνεσαι από τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα και να παίζεις κάπου, δεν φαίνεται. Παρ’ όλα αυτά έπαιζα, όχι όμως συστηματικά σε κάποια μαγαζιά. Είχα και κάποια μαγαζιά επίσης, καφέ και κλαμπ παράλληλα, όπου με είχαν απασχολήσει πραγματικά πολλές ώρες και με πολύ τρέξιμο. Εκεί αφιερώνεσαι και κάποια στιγμή βλέπεις ότι έχεις αφιερωθεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε ή από όσο θα ήθελες και είπα πως είναι καιρός σιγά σιγά να αρχίσω να τα βάζω στην άκρη εκείνα και να συνεχίσω με πιο πολλές ώρες πάνω στο κομμάτι της δουλειάς.

k2.jpg

Δεν νιώθω ότι έχω φύγει και επιστρέφω. Νιώθω ότι ήμουν, είμαι και έχω την όρεξη και πραγματικά όλη την χαρά να συνεχίσω να είμαι στον χώρο.

Σκέφτομαι ότι μου λείπει ο πατέρας μου σε κάθε φάση της ζωής μου και θα ήθελα πάρα πολύ να είναι εδώ για να μπορούμε να μιλάμε, να συζητάμε… Ότι κάναμε κάθε μέρα. Πιστεύω ότι είναι εδώ, ότι είναι μαζί μας. Σαν συμβουλή έχω κρατήσει κάτι που έλεγε πάντα ο πατέρας μου, το «σεμνά και ταπεινά». Η απώλεια δεν αναπληρώνεται με κανέναν τρόπο, απλά μαθαίνεις και ζεις» πρόσθεσε ο Δημήτρης Κόκοτας.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved