Ιωάννα Τούνη: Της δίνουμε «Όσκαρ» φωτογραφίας - Η απόλυτη εικόνα με τον γιο της μπροστά στο δέντρο
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Της δίνουμε «Όσκαρ» φωτογραφίας - Η απόλυτη εικόνα με τον γιο της μπροστά στο δέντρο

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και η Ιωάννα Τούνη δεν βλέπει την ώρα. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα πρώτα της Χριστούγεννα ως μητέρα μετά τον ερχομό του γιου της, Πάρη.

 

Η ίδια έχει στολίσει εντυπωσιακά δέντρα τόσο στο σπίτι στην Αθήνα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όσο και στη Θεσσαλονίκη που πηγαίνει αρκετά συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

paris-touni-(2).jpg

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικές, υπέροχες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στις οποίες μας δείχνει πώς περνά με τον γιο της και το υπέροχο στολισμένο σπίτι της.

Ιωάννα Τούνη - Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Η Ιωάννα είχε μιλήσει για τη μητρότητα και είχε στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μανούλες που την ακολουθούν:

«Ήθελα να πω από την καρδιά μου στις μαμάδες που με ακολουθούν και μου λένε ”μπράβο που βγαίνεις έξω με το παιδί”. Θέλω και εσείς να το κάνετε. Δεν θέλω καμία μαμά να νιώθει ενοχικά και να κλείνετε σπίτι για κάποιο λόγο με το παιδί της και να σκέφτεται ότι μπορεί να κλάψει και να ενοχλήσει τους τριγύρω. Είναι μωρά και μπορούν να κλάψουν και να κάνουν διάφορα απρόβλεπτα, αλλά that’s life.

Ο κόσμος πρέπει να αποδεχθεί ότι έχεις ένα μωρό και να το σεβαστεί. Δεν θέλω να κλείνεστε σπίτι. Πάρτε το μωρό σας και πηγαίνετε παντού. Μπορείτε να πάτε κομμωτήριο, γυμναστήριο, μπορείτε να πάτε ταξίδια, βόλτα να πιείτε το ποτό σας, Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και να είστε αυτή η μαμά που θέλετε. Μπορείτε. Σίγουρα», είχε πει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved