Δανιέλα Χατζή: Ποια είναι η σικ κόρη του σπουδαίου Κώστα Χατζή που εντυπωσίασε στο Σπίτι με το Mega

Η Δανιέλα και ο Κώστας Χατζής.

Showbiz

Δανιέλα Χατζή: Ποια είναι η σικ κόρη του σπουδαίου Κώστα Χατζή που εντυπωσίασε στο Σπίτι με το Mega

Σπίτι με το Mega: Στην εκπομπή του Mega βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9/12 η Δανιέλα Χατζή, κόρη του σπουδαίου καλλιτέχνη Κώστα Χατζή.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 22:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχτηκαν στο «Σπίτι με το MEGA» τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή. Ο μεγάλος μαέστρος και διεθνώς αναγνωρισμένος σολίστας του σαξοφώνου, Γιώργος Κατσαρός, και ο καταξιωμένος κιθαρωδός και τραγουδοποιός, Κώστας Χατζής, ταξίδεψαν στα χρόνια της αθωότητας και των ατμοσφαιρικών μπουάτ, με αγαπημένες μελωδίες και διαχρονικές επιτυχίες.

daniela.png

Η Δανιέλα Χατζή στο Σπίτι με το Mega.

Οι δύο μουσικοί ξεδίπλωσαν την πλούσια δισκογραφία τους και μας θύμισαν τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μουσική Ιστορία: «Κάθε λιμάνι και καημός», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά», «Άσπρα θα φορέσω», «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου», «Κυρά-Γιώργαινα», «Και ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει», κ.ά.

Τα σχόλια στο X άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε και η Δανιέλα Χατζή, που βρέθηκε στο πλευρό του μπαμπά της και τραγούδησε μαζί του!

Η Δανιέλα είναι το στερνοπούλι του αγαπημένου τραγουδιστή, από τον γάμο του με την τραγουδίστρια Αντωνία Χατζίδη με την οποία έχουν ακόμα μία κόρη. Τα 4 μεγαλύτερα παιδιά του, είναι από τον πρώτο του γάμο με τη γερμανικής καταγωγής Ούρσουλα Βον Γιόρντις, η οποία όμως έφυγε από τη ζωή.

Η 20χρονη κοπέλα είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της στο ελληνικό πεντάγραμμο. Μάλιστα, όταν εκείνη ήταν μικρότερη, ο Κώστας Χατζής, περήφανος για εκείνη είχε πει σε συνέντευξή του το 2011: «Τι να σας πω, όλη η γυφτιά σε αυτό το παιδί έπεσε. Περπατάει και νομίζεις ότι χορεύει».

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και η Δανιέλα ακολουθεί τον πατέρα της σε κάθε του εμφάνιση και μάλιστα τον συνοδεύει συχνά με τη βελούδινη φωνή της στις ερμηνείες τους. Έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της και με εμφανίσεις της στην τηλεόραση και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Δείτε στη gallery φωτογραφίες από παλαιότερες εμφανίσεις:

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για το bullying που έχει δεχτεί λόγω της καταγωγής της, για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για τον πατέρα της, στην εφημερίδα «Οn time».

Σχετικά με το πότε ξεκίνησε να τραγουδάει, η Δανιέλα Χατζή απάντησε: «Τα τραγούδια που θέλω να λέω δεν είναι ένα συγκεκριμένο είδος, είναι αυτά που όταν τα ακούω, αγγίζουν τα συναισθήματά μου! Οι γονείς μου λένε ότι από μωρό, όταν άκουγα τον πατέρα μου να τραγουδάει, έπιανα την τονικότητα. Μεγαλώνοντας τραγουδούσα συνεχώς μέσα στο σπίτι και από τα δώδεκα χρόνια μου ακολουθούσα τον πατέρα μου σχεδόν σε όλες τις συναυλίες του. Ίσως αυτό να με υποκίνησε να αγαπήσω τόσο πολύ το τραγούδι!».

Για τις ιδιότητες τις οποίες θαυμάζει στον πατέρα της και αν ο ίδιος τη συμβουλεύει, σχολίασε: «Τον τρόπο σκέψης του και την ταπεινότητά του. Μου δίνει συμβουλές πολλές. Μου λέει να μη χάσω την ανθρωπιά μου. Μια άλλη συμβουλή που μου δίνει είναι να μη με υπηρετήσει το τραγούδι, αλλά να υπηρετώ εγώ το τραγούδι».

Όσον αφορά το γεγονός ότι είναι τσιγγάνα και το αν αυτός ήταν λόγος ποτέ να δεχτεί bullying, η ίδια είπε: «Δεν είναι ότι νιώθω τσιγγάνα… είμαι τσιγγάνα! Και για το γεγονός αυτό έχω υποστεί bullying στο σχολείο – και όχι μόνο! Δέχτηκα επίσης και μετά το σχολείο… Μου έλεγαν να μη φανερώνω ότι είμαι τσιγγάνα, γιατί δεν φαίνομαι. Μου έλεγαν να μην πω στη δουλειά μου ότι είμαι τσιγγάνα, γιατί δεν θα προχωρήσω μπροστά στο τραγούδι. Όμως, εγώ είμαι τσιγγάνα, μου αρέσει και είμαι υπερήφανη γι’ αυτό».

Τέλος, για το ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της, η Δανιέλα Χατζή δήλωσε: «Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και σε μένα έρχονται καταστάσεις που μπορεί να είναι δύσκολες. Όπως, για παράδειγμα, μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα ήταν όταν έμαθα ότι η μητέρα μου πάσχει από μια χρόνια ασθένεια. Δεν θέλω όμως να στέκομαι σε αυτές τις στιγμές. Θέλω να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά, να είμαι αισιόδοξη!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved