Η denim Σπυροπούλου, η glamourous εμφάνιση της Μπάρκα και η σικάτη Ταμίλα Κουλίεβα
Showbiz

Η denim Σπυροπούλου, η glamourous εμφάνιση της Μπάρκα και η σικάτη Ταμίλα Κουλίεβα

Μια βόλτα στην πρωτεύουσα και θα συναντήσεις όμορφες παρουσίες με σύνολα που θα θες να υιοθετήσεις.

Πού συναντήσαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με denim look; Τι φόρεσε σε βραδινή της έξοδο η Δανάη Μπάρκα και πώς συνδύασε το animal print πέδιλο της η Ταμίλα Κουλίεβα;

Στο κέντρο της Αθήνας συναντήσαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρέα με την αδερφή της, Κατερίνα. Οι δυο γυναίκες «έκλεψαν» τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους επιλέγοντας casual σύνολα. Η Κωνσταντίνα με τζιν στενό παντελόνι, λευκά sneakers και υπέροχο blazer σε απόχρωση του γαλάζιου ενώ η Κατερίνα «έπαιξε» με τις αποχρώσεις του πράσινο φορώντας παντελόνι και πουκάμισο!

9964_KATERINA_SPIROPOYLOY_KONSTANTINA_SPIROPOYLOY_14112023.jpg

Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση για τη Δανάη Μπάρκα. Πρόσφατα η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη απόλαυσε τη νυχτερινή της έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και μαγνήτισε τα βλέμματα με το σύνολο που επέλεξε. Μίνι φούστα με παγίετα σε πράσινη απόχρωση -άκρως εορταστική- συνδυασμένη με μαύρο τοπ και μαύρα μποτάκια.

9220_TAKIS_ZAXARATOS_MARINA_VERNIKOY_DANAI_MPARKA_2122023.jpg

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και η Ταμίλα Κουλίεβα υποδέχτηκε τους επώνυμους φίλους της με μια κομψή εμφάνιση! Η ηθοποιός, η οποία αυτή τη φορά σκηνοθετεί τον πρώην σύζυγό της στο έργο αυτό, επέλεξε ένα σατέν μίντι μαύρο φόρεμα και «έσπασε» τη μονοτονία του χρώματος με ένα ζευγάρι animal print Πέδιλα που έδειχναν τα πόδια της ακόμη ποιο κομψά!

0035_MANOYSOS_MANOYSAKIS_TAMILA_KOYLIEVA_12122023.jpg
7122684

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved