Η εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη: «Είχα χάσει επτά κιλά μέσα σε έναν μήνα, δε μπορούσα να κοιμηθώ»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη: «Είχα χάσει επτά κιλά μέσα σε έναν μήνα, δε μπορούσα να κοιμηθώ»

 Η Μαίρη Συναστάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου  μιλούν για το πώς βίωσε η καθεμιά τη δεκαετία των 20 με 30 ετών.

Αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε: «Το βασικό πράγμα που σε μπερδεύει όταν είσαι 20, είναι το κεφάλαιο ενηλικίωση. Έρχονται τα 18 που πατάς το κουμπί ενήλικας και γίνεσαι από κορίτσι γυναίκα. Είναι αυτό το κεφάλαιο που εμένα προσωπικά με παίδεψε πάρα πολύ, η μετάβαση από το κορίτσι στη γυναίκα».

37b17bfd-mairi-sinatsaki-me-kori.jpg


Και η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Εγώ, που ναι μεν είχα φύγει από το σπίτι αλλά ζούσα πολύ με τη μαμά μου γιατί με βοηθούσε πολύ με τα παιδιά που εγώ είχα στη δεκαετία 20-30, ήταν κάτι επίσης δύσκολο. Ενώ ήμουν η ίδια μαμά, ταυτόχρονα ήμουν και το παιδί».

Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε στο podcast: «Θυμάμαι τον πολύ δύσκολο μήνα, πριν μπω στο Dancing που είχα χάσει επτά κιλά μέσα σε ένα μήνα, που δε μπορούσα να κοιμηθώ και που είχα πει με την οικογένειά μου, ότι θα δώσω ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα ακόμη και μετά θα πρέπει να δω μήπως χρειάζεται να πάρω κάποια αγωγή.

e85abf26-mairiboo.jpg

Σε ένα μπάνιο που έκανα, κάθισα κάτω και μίλησα στο παιδάκι μέσα μου που πάθαινε κρίσεις πανικού, ήταν το πρώτο απόγευμα που ανάσανα. Και θέλω να μιλήσουμε και για το σεξ, θυμάμαι τον εαυτό μου στα 20-30 να νιώθω την πίεση ότι πρέπει να το κάνω έτσι όπως το κάνουν στις ταινίες, είχα πολύ στο μυαλό μου την σκέψη ότι πρέπει να ικανοποιήσω τους άλλους, να είμαι αυτή που θέλουν οι άλλοι άνθρωποι, και να παίρνω την αποδοχή τους».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved