Showbiz

Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο-Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε ο Κωνσταντίνου

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της χώρας μας, άφησε φτωχότερο το ελληνικό θέατρο με τον θάνατό του στα 85 του χρόνια. 

Όλοι όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για έναν μεγάλο θεατράνθρωπο και έναν καλό άνθρωπο.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία πίσω από τη γνωστή σκηνή με το προφιτερόλ:

«Έπαιζα εγώ το έργο αυτό με τη Βουγιουκλάκη με το περιβόητο το προφιτερόλ και θα πηγαίνανε μια περιοδεία στην Κωνσταντινούπολη η Βουγιουκλάκη και τον ρόλο μου τον έπαιξε ο Γιώργος εκεί γιατί εγώ είχα κάποια άλλη υποχρέωση. Στη συνέχεια, βρεθήκαμε στο «Ξύπνα Βασίλη» που έκανε τον Φανφάρα. Εκεί έδειξε ένα σπουδαίο ταλέντο ο Γιώργος» αποκάλυψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

1702760758969-305321391-201812291241010.783A3074.jpg

Από την πλευρά του ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε επίσης με τα πιο γλυκά λόγια για εκείνον: «Είμαι συγκλονισμένος τώρα λες και επρόκειτο να ζήσει για πάντα. Ο Γιώργος είναι ο γείτονάς μου ο αγαπημένος μου. Έχουμε κάνει κάποια παρέα μαζί. Παίξαμε και στα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά». Ένα θρυλικό σήριαλ. Το χάρηκα. Χάρηκα τις σκηνές που είχαμε μαζί και τον χάζευα στις σκηνές που δεν παίζαμε μαζί».

Ένας νεότερης γενιάς ηθοποιός, ο Τάσος Ιορδανίδης ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο είπε από την πλευρά του: «Μου έκανε την τιμή να τον προσφωνώ πατέρα και είναι από τις στιγμές που ο χαρακτηρισμός σπουδαίος είναι απόλυτα ταιριαστός. Ένας σπουδαίος ηθοποιός, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ένας σπουδαίος θεατράνθρωπος. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Εμένα προσωπικά μου άλλαξε την κοσμοθεωρία».

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved