Γιώργος Κιμούλης: Έκανε πρεμιέρα στην Καλαμάτα - Τον στήριξε ο κόσμος;
Showbiz

Γιώργος Κιμούλης: Έκανε πρεμιέρα στην Καλαμάτα - Τον στήριξε ο κόσμος;

Ο Γιώργος Κιμούλης έκανε πρεμιέρα στην Καλαμάτα με την παράσταση «Ο Θεός της Σφαγής» χωρίς την αναμενόμενη προσέλευση του κόσμου.

Ο δημοσιογράφος, Τάσος Ανδρικόπουλος, βρέθηκε στην πρεμιέρα, και μίλησε σήμερα (18/12) στην εκπομπή του Alpha Super Κατερίνα και έδωσε όλο το ρεπορτάζ.

«Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης. Η αίθουσα γέμισε κατά το ήμισυ. Δεν ήταν η αναμενόμενη προσέλευση κόσμου. Πρόκειται για έναν μεγάλο χώρο πολιτισμού της Καλαμάτας που δεν συνηθίζεται να ανεβαίνουν θεατρικές παραστάσεις. Η αίθουσα είναι 650 θέσεων. Όταν μπήκε η είδηση ότι θα έρθει ο Γιώργος Κιμούλης, δεν είχαμε κάποια αντίδραση αντιθέτως στα σχόλια είδαμε ότι ο κόσμος περίμενε με χαρά να δει την παράσταση», εξήγησε ο δημοσιογράφος, Τάσος Ανδρικόπουλος.

kimoylhs.jpeg

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε με τη σειρά του: «Πήγα το καλοκαίρι στο θέατρο Βεάκειο το οποίο είναι τεράστιο θέατρο, έκανε πρεμιέρα το έργο που παρουσίασε το καλοκαίρι. Ήταν γεμάτο και δεν ήταν μόνο γεμάτο, ήταν και αποθεωτική η υποδοχή και η αποδοχή του Γιώργου Κιμούλη. Η υποδοχή όταν μπήκε και η αποδοχή όταν τελείωσε. Είδα κόσμο και κοσμάκη όταν πήγα εκεί. Μπορεί να είναι πρόβλημα της ημερομηνίας και του τόπου εκεί».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved