Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου όταν έμαθε για τον θάνατο του Καρρά - Του αφιέρωσε το «Γέλα μου»
Showbiz

Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου όταν έμαθε για τον θάνατο του Καρρά - Του αφιέρωσε το «Γέλα μου»

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο το μεσημέρι της Κυριακής 24/12 και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί για τη μεγάλη απώλεια του σπουδαίου λαικού ερμηνευτή.

undefined

Βασίλης Καρράς

Η Άντζελα Δημητρίου συντετριμμένη στο άκουσμα του θανάτου του αγαπημένου της συναδέλφου. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη μάνατζερ της Βάσω Καπώνη και τη στυλίστρια της Πέννυ Βασιλείου. Μάλιστα όταν έγινε γνωστή η απώλεια του Βασίλη Καρρά η παρέα είχε πάει για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο.

412112519_868819088273402_7518765096851922625_n.jpg

Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφαλίσαμε, η Άντζελα ερμήνευσε ζωντανά το τραγούδι Γέλα μου που έγραψε ο Βασίλης Καρράς για τη Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια ήταν απαρηγόρητη καθώς έφτασε στη συμπρωτεύουσα χτες βράδυ και δεν πρόλαβε να πάει να τον δει.

Δείτε το βίντεο:

Ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, πάλευε για τη ζωή του.

Από το πλευρό του δεν έφυγε ούτε στιγμή ο αδελφός του, Δαμιανός Κεσογλίδης, ο οποίος, μιλώντας στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα είχε πει χαρακτηριστικά: «Παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει. Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι. Στον αδελφό μου, δίπλα. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε τη μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα, στα κτήματά του». Τους τελευταίους μήνες του 2022, ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved