Κρις Κωστόπουλος: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον Καρρά: «Κλαίω γιατί σήμερα έφυγε ο νονός μου»
Showbiz

Κρις Κωστόπουλος: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον Καρρά: «Κλαίω γιατί σήμερα έφυγε ο νονός μου»

Θρηνεί ολάκερη η Ελλάδα με την απώλεια του Βασίλη Καρρά, μα πιο πολύ οι άνθρωποι οι δικοί του.

Ανάμεσά τους ο γιος του Χάρη Κωστόπουλου, Κρις Κωστόπουλος, τον οποίο είχε βαφτίσει ο Βασίλης Καρράς. Ο Κρις θέλησε να αποχαιρετήσει τον νονό μέσα από μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

karras-(1).jpg

«Σήμερα η Ελλάδα κλαίει γιατί έφυγε ένας σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, με τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει και έχουν συντροφεύσει προσωπικές μας στιγμές. Εγώ ωστόσο σήμερα κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου. Ένας σπουδαίος και καλός άνθρωπος, μια μεγάλη ψυχή. Ένας άνθρωπος που με στήριζε και μου έδινε αγάπη απλόχερα. Καλό σου ταξίδι νονέ», έγραψε ο γιος του Χάρη Κωστόπουλου για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-25122023-105932-pm.jpg

«Επειδή ήμουν πάρα πολλά χρόνια μουσικός του Βασίλη Καρρά, τα περισσότερα τραγούδια μου τα έχει πει ο Βασίλης, όπως τα “Περιττό να σου πω”, “Καρδιά είσαι εσύ ή βάσανο”, “Πεθαίνω”, “Πώς τολμάς” κ.ά. Ένα τραγούδι μου επίσης που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία είναι το “Σε μοιραζόμουν” και το είπε ο Σταμάτης Γονίδης, αλλά έχω γράψει και για τον Αντύπα, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Βέβαια αυτά έγιναν χρόνια πριν, γιατί άρχισα να τραγουδάω και λόγω της τεμπελιάς μου γράφω μόνο για έμενα», έχει πει ο Χάρης Κωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Μάστορας: Η άγνωστη υπόσχεση στον Καρρά: «Στενοχωριέμαι που δεν πρόλαβα…»

Βασίλης Καρράς: Πότε θα γίνει η κηδεία του – Οι νεότερες πληροφορίες

Καρράς: Συγκινεί η Πέγκυ Ζήνα: «Του άξιζε μια τέτοια ευλογημένη μέρα να ταξιδέψει προς τον ουρανό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved