Βασίλης Καρράς: Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του - Κατέρρευσε η Κεσογλίδου στην εκκλησία

Η κόρη του Βασίλη Καρρά Ειρήνη και η σύζυγός του, Χριστίνα.

Showbiz

Βασίλης Καρράς: Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του - Κατέρρευσε η Κεσογλίδου στην εκκλησία

Σήμερα 26/12, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, η σορός του σπουδαίου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί.

Από τις 08:00 το πρωί, άνθρωποι όλων των ηλικιών, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς του Βασίλη Καρρά, με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλιο του ναού και θρηνούν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Συνοδεία μοτοσικλετών της Αστυνομίας, το φέρετρο με τη σορό του Βασίλη Καρρά έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό, όπου οι παρευρισκόμενοι φώναξαν “άξιος” και “είσαι παντού” εν μέσω χειροκροτημάτων.

BK-23.jpg

Ειρήνη Κεσογλίδου-Κώστας Μπερτάκης

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του

Η Χριστίνα Κεσογλίδου στην εκκλησία κατέρρευσε όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr. Δύσκολες ώρες έχοντας όμως πάντα στο πλευρό της την κόρη της, Ειρήνη.

Περισσότερα από 40 χρόνια ήταν παντρεμένος ο Βασίλης Καρράς με τη γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα. Η γνωριμία τους έγινε σε μία ντισκοτέκ όταν ήταν περίπου 18 χρονών.

«Eγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη“», είχε πει ο λαϊκός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω.”

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τετάρτη 27/12. Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής. Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε τους ανατριχιαστικούς διαλόγους του με τον Καρρά:«Δεν πεθαίνω έτσι εύκολα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved