«Θα τον αγαπάω πάντα» - Με λυγμούς η Άντζελα Δημητρίου - Πήγε να πει το δικό της αντίο στον Καρρά
Showbiz

«Θα τον αγαπάω πάντα» - Με λυγμούς η Άντζελα Δημητρίου - Πήγε να πει το δικό της αντίο στον Καρρά

Η Άντζελα Δημητρίου βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr, παρουσιάζοντάς σας και την πρώτη της αντίδραση όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Σήμερα 26/12, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα για να πει το δικό της αντίο στον σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή.

antzela2.png

Η Άντζελα Δημητρίου είπε μιλώντας στην κάμερα: «Τι να πω για τον Βασίλη; Τον γνώριζα από το 1980, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος και η καλύτερη ψυχή. Θα τον αγαπάω πάντα, θα τον σκέφτομαι πάντα. Του αφιερώνω ένα τραγούδι που έχουμε πει μαζί, το “Θα σε νοιάζομαι”. Συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η κηδεία του Βασίλη Καρρά θα γίνει αύριο, Τετάρτη 27/12. Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής. Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved