Βασίλης Καρράς: Σπάραξε η σύζυγός του-Λύγισε ακούγοντας τα τραγούδια κατά την έξοδο από την εκκλησία
Showbiz

Βασίλης Καρράς: Σπάραξε η σύζυγός του-Λύγισε ακούγοντας τα τραγούδια κατά την έξοδο από την εκκλησία

Σε λαϊκό προσκύνημα από νωρίς το πρωί της Τρίτης (26-12) είχε τεθεί η σορός του Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας.

Από τις 08:00 το πρωί, άνθρωποι όλων των ηλικιών, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς του Βασίλη Καρρά, με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο του ναού θρηνώντας την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του τραγουδιστή.

1703611391445-694899869-karras.jpg

Υποβασταζόμενες μπήκαν στο ναό ενώ κατά την έξοδο της σορού από την εκκλησία, η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα λύγισε ακούγοντας τα τραγούδια του αλλά και τον κόσμο να φωνάζει «αθάνατος».

Δες το βίντεο

Περισσότερα από 40 χρόνια ήταν παντρεμένος ο Βασίλης Καρράς με τη γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα. Η γνωριμία τους έγινε σε μία ντισκοτέκ όταν ήταν περίπου 18 χρονών.

karras-(3).webp

«Eγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη“», είχε πει ο λαϊκός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω.”

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved