Ραγίζει καρδιές η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Το βίντεο μετά την κηδεία και τα σπαρακτικά της λόγια
Showbiz

Ραγίζει καρδιές η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Το βίντεο μετά την κηδεία και τα σπαρακτικά της λόγια

Συντετριμμένη η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας ταξίδεψε η τραγουδίστρια για να πει το δικό της τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά.

eirini_papadopoulou_1703599378_3266350787188720445_273840724-(1).jpg

Λίγες ώρες μετά την κηδεία η Ειρήνη Παπαδοπούλου μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της, οπού δακρυσμένη ακούει τα τραγούδια του και γράφει:

«Bill να μας προσέχεις από εκεί πάνω».

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις η τραγουδίστρια, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά και είχαν δημιουργήσει μια ζεστή σχέση, πόσταρε ένα συγκλονιστικό βίντεο με την ίδια να είναι «χωμένη» στην αγκαλιά του και να του λέει συγκινημένη πόσο θα της λείψει.

Δες το βίντεο

«Δεν έχω μιλήσει με τον Βασίλη, δεν έχω καταφέρει και η πρόθεσή μου είναι να πάω στο χωριό της Ειρήνης άμεσα και να τον δω από κοντά. Τον αγαπώ πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι να νικήσει… ότι το πολεμά… Συγκινούμαι πολύ… Θα ήθελα να τον δω από κοντά, αλλά το οικογενειακό περιβάλλον τον προστατεύει και το σέβομαι αυτό! Στο παρελθόν που είχε περάσει ξανά δύσκολα, ήμουν εκεί στο πλευρό του, γνωρίζω τη γυναίκα του, αυτό το θαυμάσιο πλάσμα που είναι στήριγμά του και δύναμή του. Προσεύχομαι για τον Βασίλη και τον αγαπώ πάρα πολύ. Στο παρελθόν με είχε αγκαλιάσει με τις φτερούγες του…», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της ξεσπώντας σε κλάματα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved