Φαίη Σκορδά: «Αυτή τη χρονιά είχα δυσκολίες και αλλαγές. Και δεν μου αρέσουν, αγαπώ τη σταθερότητα»
Showbiz

Φαίη Σκορδά: «Αυτή τη χρονιά είχα δυσκολίες και αλλαγές. Και δεν μου αρέσουν, αγαπώ τη σταθερότητα»

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού για την χρονιά που φεύγει και για όσα θα ήθελε το 2024 να της φέρει στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους γιους της και δεν δίστασε να πει ότι έχουν πάρα πολύ διάβασμα.

«Γενικά για το ’22 και το ’23, δόξα τω Θεώ, είμαι ευγνώμων. Για όλα μέχρι στιγμής στη ζωή μου αλλά είχα δυσκολίες και αλλαγές. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές ίσως γι’ αυτό. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, εγώ αγαπώ την σταθερότητα. Αγαπώ τις σταθερές σχέσεις σε όλα τα κομμάτια. Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά και στις φιλίες μου. Δεν μπορώ, δεν μου αρέσουν οι επιφανειακές σχέσεις», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

1872384

«Για μένα, επειδή κάποιοι λένε ότι είμαι πολύ εξωστρεφής και "η Φαίη στο ροζ συννεφάκι τα βρίσκει όλα όμορφα", χρειάζεται για όλα χρόνος. Δεν είναι συγκεκριμένα πράγματα που περιμένω να δω από κάποιους. Δίνω την ευκαιρία, είμαι πάντα καλοπροαίρετη αλλά χρειάζεται χρόνος για να δεχθώ κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου. Αυτό είναι το μυστικό για μένα, για να αισθανθώ ασφάλεια».

FAIH-SKORDA.jpg

Σε άλλο σημείο είπε: «Για τη νέα χρονιά πρέπει να ξεκινάμε με την ευχή για υγεία και να είμαστε ευγνώμονες, εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ. Όταν σκεφτόμαστε για κάτι παραπάνω που θέλουμε, πρέπει να ξεκινήσεις με την ευγνωμοσύνη και οφείλω, μου βγαίνει από μόνο του, να πω και να είναι όλοι καλά.

Δεν μπορείς να είσαι εσύ καλά όταν γύρω σου οι άλλοι δεν είναι. Δεν είναι αυτό που λέμε για να το πούμε, εγώ δεν μπορώ να είμαι έτσι. Οπότε και ευγνώμων είμαι και θέλω όλος ο κόσμος να είναι καλά, έχω έννοια και προσπαθώ όσο μπορώ, αν μπορώ να βοηθήσω, να είμαι εκεί και όταν έρθει η στιγμή που κάνω σκέψεις ευχής λέω μέσα μου σαν μικρό παιδί: «Αν μπορώ να ζητήσω κάτι». Ηρεμία και αγάπη».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved