Showbiz

Ματίκα - Ιορδανίδης: Το βίντεο από την κρεβατοκάμαρα, η γνωριμία, η άρνηση και η διαφορά ηλικίας

Gossip-tv Team

Μία μεγάλη έκπληξη μας περίμενε σήμερα μέσα από την, Μπαμπά-δες, αφού ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε την σύζυγό του Θάλεια Ματίκα στην κρεβατοκάμαρά τους.

Οι δυο τους αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους, την άρνηση της ηθοποιού για την μητρότητα αλλά και το πείραγμα μεταξύ τους για τη διαφορά ηλικίας.

«Δεν ήθελα να γίνω μαμά, δεν ήθελα να αναλάβω μια ευθύνη για πάντα. Είναι τεράστια η ευθύνη, δεν είμαι ευθυνόφοβη και ό,τι κάνω το κάνω με σοβαρότητα και όχι με μια παρόρμηση της στιγμής, ήθελα να είμαι σίγουρη όταν αναλαμβάνω ευθύνη. Και τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη ευθύνη. Δεν είχα επαφή με παιδιά, δεν τα καταλάβαινα. Θεωρούσα ότι είναι μικροί οργανισμοί που δεν έχουν αναπτυχθεί αρκετά και δεν μπορώ να τα καταλάβω.

a76f8c47-tasos-iordanidis-genethlia.jpg

Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης

Υποπτεύομαι ότι είμαι έγκυος, δεν ήταν προγραμματισμένο. Κάνω το τεστ και γίνομαι έξαλλη από θυμό, δεν πιστεύω αυτό που έχει συμβεί. Σε παίρνω σε έξαλλη κατάσταση στο τηλέφωνο και σου ανακοινώνω τα γεγονότα. Και είχες την ιδέα να οργανώσεις πάρτι στην Κυψέλη και με Dj, έρχονται όλοι μέσα στην τρελή χαρά, εγώ μέσα στη θλίψη, με είχαν αναγκάσει να φορέσω και ένα φόρεμα και προσπαθούσα να καταλάβω ότι είμαι έγκυος. Το πρώτο σοκ το τρώω στους τρεις μήνες που μου λέει ο γιατρός ότι οι πιθανότητες για Down είναι μεγάλες, έπρεπε να προχωρήσουμε σε πιο εξειδικευμένες εξετάσεις. Και τρώω την φρίκη μην πάθει τίποτα το μωρό. Και έρχεται το δεύτερο σοκ που μαθαίνω ότι είναι αγόρι. Πώς μου το λέτε αυτό κύριε; Εγώ ήθελα να κάνω κορίτσι, ήταν δεδομένο. Ήρθαμε στο Χαλάνδρι, 9 μηνών και δεν περίμενα ότι θα αφήσω ποτέ το κέντρο».

MATIKA.jpg

«Σε γνωρίζω στα 30 μου και είσαι 26. Λέω δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσω πάλι λάθος στη ζωή μου στα 30. Είναι ένα κομβικό σημείο και πρέπει να πάρω τις σοβαρές αποφάσεις. Κάνεις τις πρώτες σου παραγωγές, δεν ήσουν πλούσιος. Άρχισες να με πολιορκείς, να με παίρνεις στις 2 το βράδυ τηλέφωνο και λέει “ντάξει, το αγόρι δεν έχει καταλάβει”. Κάποια στιγμή λυγίζουν και τα παλικάρια, πέφτουν και τα κάστρα. Γεννιέται ο γιος με δύσκολες συνθήκες, πέρασα κόλαση για να γεννηθεί ο Δάνος. Στο δεύτερο ήσουν έξω και έπινες καφέ με τον γυναικολόγο. Είχα πάθει μια φρίκη και ερχόμαστε σπίτι. Και συγχρόνως συμβαίνει και το γεγονός ότι διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι ο μπαμπάς σου, ήταν ένα κομβικό σημείο. Εκείνο το διάστημα που έχουμε τον Δάνο μωρό, υπάρχει αυτή η σκληρή συνθήκη που συμβαίνει, πηγαίνουμε τα βράδια στη φίλη μας και γίνεται μια ψυχοθεραπευτική κατάσταση. Εσύ έκανες αυτό που έπρεπε να κάνεις για να υπάρχει υγεία στο σπίτι και να μη φύγει η γυναίκα σου για Αυστραλία. Δεν μπορώ να χάνω τον νυχτερινό ύπνο. Αν δεν κοιμηθώ ένα βράδυ, τις επόμενες μέρες δεν πρέπει να υπάρχει κανείς άνθρωπος γύρω μου».

«Στα ντουζένια σου, στα καλύτερά σου! Κρίμα που σε πήρα μικρό και δεν σε χάρηκε το γυναικείο φύλο. Σε πήρα 26 χρονών και θα περνούσες υπέροχα. Και τώρα να το κάνεις πρέπει να το κάνεις κρυφά, δεν μπορείς να το γευτείς!».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved