Η Αγγελική Ηλιάδη για τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ: «Δεν με αναγνωρίζει… Είναι λυπηρό»
Showbiz

Η Αγγελική Ηλιάδη για τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ: «Δεν με αναγνωρίζει… Είναι λυπηρό»

Για τη ζωή της τον τελευταίο καιρό, τα παιδιά της που υπεραγαπά αλλά και για την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στη Μαρία Μπακοδήμου. 

Καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου, η τραγουδίστρια μίλησε για την κατάσταση της υγείας της κορυφαίας λαϊκής τραγουδίστριας, της γιαγιάς της που υπεραγαπά ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της:

bacodimou-iliadi.jpg

«Δυστυχώς ό,τι γνωρίζετε. Η υγεία της είναι σε μια δεδομένη φάση. Δεν με αναγνωρίζει… Είναι δύσκολο όταν ένας άνθρωπός μας φτάνει σε αυτό το σημείο. Έχει αναλαμπές, όσοι γνωρίζουν από αυτή την κατάσταση, καταλαβαίνουν ότι είναι δύσκολο. Βλέπεις τον άνθρωπό σου να είναι έτσι. Δυστυχώς είναι η φυσική εξέλιξη, έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν έτσι… Είναι λυπηρό. Από την άλλη, ο μπαμπάς μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Εκείνο το διάστημα, πριν φύγω για τη Φάρμα έφερα τον μπαμπά μου σπίτι, σιγουρεύτηκα ότι είναι καλά και μετά μπήκα στο παιχνίδι».

Η Αγγελική Ηλιάδη κατέληξε λέγοντας: «Άλλαξε απότομα η κατάσταση της υγείας του και μετά από λίγο τον χάσαμε. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Δεν αντέχω να ταλαιπωριούνται οι άνθρωποι πριν φύγουν. Καλύτερα να γίνει ξαφνικά…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved