Λιάντου – Σκουρλέτης: «Ζούμε όμορφα το τώρα και είμαστε μια χαρά»
Showbiz

Λιάντου – Σκουρλέτης: «Ζούμε όμορφα το τώρα και είμαστε μια χαρά»

Οι φετινές γιορτές για την Αφροδίτη Λιάντου είναι από τις πιο ήσυχες των τελευταίων ετών.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει θεατρικές παραστάσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, οπότε αναγκαστικά βρίσκεται στην Αθήνα. Ωστόσο, νιώθει υπέροχα και ιδιαίτερα ευγνώμων για όλα όσα απολαμβάνει στη ζωή της.

Μαζί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη, με τον οποίο συγκατοικούν, περνά τις γιορτές ήσυχα και ζεστά στο σπίτι τους μαζί με καλούς φίλους και λίγους συγγενείς.

liantou-(6).jpg

Οι θεατρικές παραστάσεις και των δύο ηθοποιών είναι απαιτητικές και προϋποθέτουν ξεκούραση και συγκέντρωση, οπότε δεν θα τους λείψουν τα πάρτι και η φασαρία.
«Αν και δεν μου αρέσει να επικεντρώνονται στη σχέση μου, είμαι πάρα πολύ καλά. Από αυτό το κομμάτι είμαι τέλεια, δεν μου λείπει κάτι, είμαι πολύ ευτυχισμένη και ειλικρινά δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Ζούμε όμορφα το τώρα και είμαστε μια χαρά», δηλώνει η Αφροδίτη Λιάντου στη Real. Οσο για την ευχή της για το νέο έτος «Υγεία και ηρεμία είναι οι ευχές μου για το 2024», απαντά η ηθοποιός.

liantou-papandreou.jpg

Η Αφροδίτη πρωταγωνιστεί με τον Διονύση Παπανδρέου στο νέο θεατρικό έργο της Θάλειας Ματίκα και του Τάσου Ιορδανίδη «Φακντ-απ», στο θέατρο «Αλφα - Φωτίου», και ο Αλέξανδρος θα κάνει ένα πέρασμα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας», ενώ παράλληλα παίζει στην παράσταση «Δωδέκατη νύχτα» στο Θέατρο Τέχνης.

Ταλαντούχοι και συνεπείς επαγγελματίες, δεν λένε «όχι» για λίγη ξεκούραση τις ημέρες των γιορτών, ειδικά έπειτα από μια πολύ απαιτητική χρονιά με τη συμμετοχή τους στη σειρά «Η γη της ελιάς», που τα γυρίσματά της γίνονταν στην Κύπρο

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved