Βαρθακούρης-Βαρδής: Τα κοινά βιώματά τους, η σύγκριση με τους πατεράδες τους & οι συμβουλές τους
Showbiz

Βαρθακούρης-Βαρδής: Τα κοινά βιώματά τους, η σύγκριση με τους πατεράδες τους & οι συμβουλές τους

Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής ήταν καλεσμένοι στο «Στούντιο 4» και μίλησαν για τη σχέση που είχαν με τους πατεράδες τους.

Οι δύο καλλιτέχνες παραδέχτηκαν ότι έχουν πολλά κοινά βιώματα ως άνθρωποι, ειδικά όταν ήταν παιδιά.

Ο Γιάννης Βαρδής επίσης είπε ότι ο αξέχαστος πατέρας του, Αντώνης Βαρδής, ήταν σαν ξένος για εκείνον τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Ο Γιάννης Βαρδής συνέχισε λέγοντας ότι όταν ο ίδιος έγινε πατέρας των δύο παιδιών του που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα, θέλησε να διορθώσει τα όποια λάθη είχε κάνει σε εκείνον ο δικός του πατέρας.

Ο Χάρης Βαρθακούρης παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι ο Γιάννης Πάριος, παρ' όλο που ήταν απών λόγω της δουλειάς του από το σπίτι, πάντα εκφραζόταν συναισθηματικά σε εκείνον, λέγοντας συχνά σ' αγαπώ.

Ο Χάρης επίσης μίλησε για τη λανθασμένη άποψη και εικόνα που έχουν κάποιοι, ότι επειδή εκείνος και ο Γιάννης είναι γιοι κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, είχαν βρει στο ξεκίνημα της καριέρας τους όλες τις πόρτες ανοιχτές.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μάλιστα συμπλήρωσε πως ο Γιάννης Πάριος, σε ανύποπτη στιγμή του είπε ότι ήταν άτυχος που είναι γιος του.

Ο Γιάννης Βαρδής από την πλευρά του τόνισε ότι δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να φτάσει τον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή, τον πατέρα του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved