Πρώτη δήλωση Κακούρη μετά την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο: «Θα ήθελα να παύσει άμεσα...»
Showbiz

Πρώτη δήλωση Κακούρη μετά την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο: «Θα ήθελα να παύσει άμεσα...»

Την ανάγκη να λάβει τέλος όλος αυτός ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες γύρω από την απόφασή του να αποχωρήσει από παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, έχει ο Λεωνίδας Κακούρης

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Δημοσθένη Πέππα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής ο οποίος αποχώρησε αιφνίδια από την παράσταση "Βασιλιάς Ληρ» που ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο με σκηνοθέτη τον Γιάννη Χουβαρδά, διοχέτευσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μία επιστολή κατά την οποία ζητά να λάβει τέλος η αναπαραγωγή οποιασδήποτε είδησης που αφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα η επιστολή ανέφερε: «Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

kakouris-navagio.jpg

Λεωνίδας Κακούρης - Το Ναυάγιο

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση».

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved