Νίκος Ρόκκος: Η συγκινητική φωτό της μητέρας του με τα εγγόνια της, λίγες μέρες μετά τον θάνατό του
Showbiz

Νίκος Ρόκκος: Η συγκινητική φωτό της μητέρας του με τα εγγόνια της, λίγες μέρες μετά τον θάνατό του

Τα εγγόνια της πλέον δίνουν παρηγοριά στη χαροκαμένη μάνα, την κυρία Νίτσα Ρόκκου η οποία πριν από λίγες μέρες αναγκάστηκε να οδηγήσει στην τελευταία του κατοικία τον γιο της, Νίκο. 

Η κυρία Νίτσα ήταν η τραγική φιγούρα στην κηδεία του Νίκου Ρόκκου πριν από λίγες μέρες στη Λήμνο, εκεί όπου έζησε και μεγαλούργησε ο γιος της, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στη θάλασσα, που τόσο αγαπούσε.

Η Νίτσα Ρόκκου πριν από δύο χρόνια είχε ζήσει και άλλη τραγωδία, χάνοντας τον γιο της, Κώστα από ανακοπή καρδιάς.

rokkos-(1).jpg

H κυρία Νίτσα την ημέρα της κηδείας του γιου της, Νίκου.

Οι πίκρες και οι καημοί της μεγάλοι όμως η ίδια προσπαθεί να βρει κουράγιο και παρηγοριά σε όλους εκείνους που την αγαπούν και τη νοιάζονται, ανάμεσά τους τα εγγόνια της.

Μάλιστα, η κυρία Νίτσα, ντυμένη στα μαύρα αλλά χαμογελαστή στην αγκαλιά ενός από τα μικρότερα εγγόνια της, πόζαρε με όλα τα παιδιά των παιδιών της, μόλις λίγες μέρες μετά τον χαμό του Νίκου της.

Τη φωτογραφία ανέβασε ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, ο Δημήτρης ή Τζίμης για τους φίλους του που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στον κόσμο της μουσικής μιας και έχει ξεχωρίσει ως πολύ καλός κιθαρίστας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

rokkou-me-eggonia.jpg

Συλλεκτική φωτογραφία η συγκεκριμένη για την οικογένεια Ρόκκου, αν και τραβήχτηκε με αφορμή ένα πραγματικά πολύ θλιβερό γεγονός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved