Η εξομολόγηση της Αλίκης για τον δύσκολο χωρισμό της από τον Παπαμιχαήλ - Η άγνωστη συνέντευξή της
Showbiz

Η εξομολόγηση της Αλίκης για τον δύσκολο χωρισμό της από τον Παπαμιχαήλ - Η άγνωστη συνέντευξή της

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εξομολογήθηκε πριν από αρκετά χρόνια τα συναισθήματα που βίωσε εξαιτίας του χωρισμού της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τα οποία ήταν σκληρά και επώδυνα. Η άγνωστη, μέχρι στιγμής συνέντευξή της, είδε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας και κατάφερε να μας συγκινήσει. 

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για τον πρώην σύζυγό της με τα καλύτερα λόγια, αναφερόμενη σε εκείνον ως «πατέρα του γιου της», ενώ παράλληλα τόνιζε την καλλιτεχνική του αξία και το ταλέντο του ως ηθοποιού.

Η πίκρα της Αλίκης

«Μία πίκρα μου έχει μείνει από τότε. Δεν άρεσε ούτε σε εμένα, αλλά ούτε και στον Δημήτρη να χωρίσουμε. Αλλά δεν μπορούσαμε να μείνουμε και μαζί. Τον ενοχλούσε τον Δημήτρη μία προβολή μεγαλύτερη που γινόταν σε εμένα, που όμως δεν την επιζητούσα. Δεν την αποζητούσα. Γινόταν. Κάτι τον ενοχλούσε. Πίστευα και το πιστεύω ακόμα πώς ο μέγιστος ηθοποιός που έχει βγάλει αυτή η γενιά είναι ο Δημήτρης. Και δεν είχε κανέναν λόγο να τον εκνευρίζει ότι η γυναίκα του είχε μεγαλύτερη προβολή. Κάποτε παίχτηκε ένα παιχνίδι και στις 20 Ιουλίου του 1974, ημέρα των γενεθλίων μου, πήρα τον μικρό μου γιο, έφυγα από το σπίτι στη Στησιχόρου, πήγα στη μάνα μου για ένα μεγάλο διάστημα, γίνεται και η μεταπολίτευση και περνάει το πράγμα λίγο σβηστά. Μου είχε στοιχίσει πάρα πολύ. Και είναι κάτι που δεν έχω ξεπεράσει ποτέ και νομίζω πώς ούτε και ο Δημήτρης έχει ξεπεράσει αυτό το διαζύγιο», είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου το 1993.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχαν ένα δύσκολο γάμο. Χαρακτηριζόταν από άγριους τσακωμούς και σκληρές σκηνές μπροστά στον μικρό τους γιο, Γιάννη. Αυτός μάλιστα, ήταν και ο βασικός λόγος που τους είχε οδηγήσει στον χωρισμό.

Ο γιος τους, Γιάννης Παπαμιχαήλ, σε ένα αφιέρωμα για τη μητέρα του είχε αναφέρει: «Είδα σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5-6 ετών και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα. Σου μένει ένα τραύμα που το κουβαλάς. Είναι δύσκολο να σου φύγει αυτό. Η Αλίκη με τον Δημήτρη είχαν μία σχέση, μία τσακώνονταν και μία ήταν μαζί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved