Η απάντηση του Νίνο στις αντιδράσεις για την ανάρτησή του: «Μη γίνει παράξενο το φυσιολογικό»
Showbiz

Η απάντηση του Νίνο στις αντιδράσεις για την ανάρτησή του: «Μη γίνει παράξενο το φυσιολογικό»

Ο Νίνο είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που τολμούν να πουν χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος τη γνώμη τους για διάφορα κοινωνικά θέματα της επικαιρότητας. 

Και επειδή αυτές τις μέρες πολύς ντόρος έχει γίνει για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών και με αφορμή μία επική του ανάρτηση χθες (7/1), ο αγαπημένος καλλιτέχνης θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μία φορά τη θέση του στο θέμα.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίνο με ανάρτησή του χθες είχε γράψει: «Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Πού είναι το παράξενο;»

xypolitas.jpg

Σήμερα (8/1) λοιπόν, ο καλλιτέχνης επανήλθε και με μία πιο μακροσκελή ανάρτηση, στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

AS2A2809.jpg

«Για να τελειώνουμε με αυτό το “αστείο”, το παράδειγμα με την μπανιέρα και το καλοριφέρ, ήταν το γνωστό -ό,τι δηλώσεις είσαι. Ό,τι θέλεις κάνε. “Είμαι αυτό, και θα κάνω αυτό κι αυτό”. Επίσης δεν εξαρτάται από μένα τι θα γίνει. Ηρεμήστε! Ομοφοβικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Είμαι κατά της βίας, κατά των ναρκωτικών, κατά του μίσους. Είμαι υπέρ της αγάπης! Υπέρ της ελευθερίας! Τίποτα πλέον δεν είναι παράξενο στις μέρες μας! Μη γίνει παράξενο όμως το φυσιολογικό. Έχω καθαρή σκέψη, καθαρό παρελθόν, και καλοσύνη μέσα μου. Καλή χρονιά με αγάπη! ΝΞ».

nino_.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved