Survivor: Σάββας Γκέντσογλου: Η ηλικία, το παιδί, ο έρωτας μετά την Ηλιάδη και η σχέση τους σήμερα
Showbiz

Survivor: Σάββας Γκέντσογλου: Η ηλικία, το παιδί, ο έρωτας μετά την Ηλιάδη και η σχέση τους σήμερα

Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι γεννημένος στην Καβάλα, στις 19 Σεπτεμβρίου του 1990 και είναι Έλληνας πρώην επαγγελματίας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν ως μέσος. Σήμερα λοιπόν είναι 34 ετών.

Από τον Ιανουάριο του 2024, συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ Survivor και ήδη έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η καριέρα

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και το 2007 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία όμως δεν είχε επίσημες συμμετοχές και δόθηκε δανεικός στην Παναχαϊκή στη Γ΄ Εθνική, ενώ την περίοδο εκείνη είχε υπάρξει ενδιαφέρον από την ιταλική Μπρέσια. Τον Ιανουάριο του 2008 παραχωρήθηκε δανεικός στη Νέα Ιωνία που αγωνιζόταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα για να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2008.

Τον Ιανουάριο του 2012 έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Σαμπντόρια. Στην ομάδα της Γένοβας ωστόσο πραγματοποίησε μόλις 5 συμμετοχές πρωταθλήματος καθώς στα δύο χρόνια παρουσίας του εκεί αγωνίστηκε κυρίως ως δανεικός σε Λιβόρνο και Σπέτσια.

Τον Αύγουστο του 2014 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Εργοτέλη, από τον οποίο αποχώρησε το επόμενο καλοκαίρι με προορισμό την Μπάρι. Τη δεύτερή του χρονιά στον ιταλικό σύλλογο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην κροατική Χάιντουκ Σπλιτ, πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του δανεισμού του ο κροατικός σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στις 12 Ιουνίου 2021 ανακοινώθηκε από τη Λαμία, έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Τον Ιούλιο του 2023, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Α.Ο. Καβάλας στη Γ' Εθνική.

Είναι διεθνής με τις εθνικές Παίδων, Νέων, με την οποία είχε αγωνιστεί στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά δεν συμμετείχε στην τελική φάση της διοργάνωσης, καθώς και με την Ελπίδων.

gentsoglou_1666784882_2957528410091585648_185289963.jpg

Σάββας Γκέντσογλου

Προσωπική ζωή

Από το 2013 μέχρι το 2018 ήταν ζευγάρι με την Αγγελική Ηλιάδη και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Βασίλη, ο οποίος γεννήθηκε το 2014. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους το 2019, όμως, οι σχέσεις τους είναι άψογες με την τραγουδίστρια να στηρίζει τον πρώην της σε κάθε του βήμα.

«Φυσικά έχουμε σχέσεις. Είναι ο μπαμπάς του μικρού, παραμένουμε οικογένεια και το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι καλά. Υπάρχει μια ειλικρινής αγάπη που παραμένει λόγω του παιδιού. Φυσικά και θέλω να είναι καλά, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Αν είναι δυνατόν. Όταν χωρίζεις είσαι σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης. Μπορεί να θες να τον πνίξεις τον άλλον. Ξεφεύγουν οι άνθρωποι όταν χωρίζουν πολλές φορές και αυτό είναι το χειρότερο γιατί, όλα αυτά, έχουν αντίκτυπο στα παιδιά.», είχε δηλώσει η Αγγελική Ηλιάδη λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους.

Ο γιος τους είναι ξετρελαμένος που ο μπαμπάς του συμμετέχει στο Survivor και μάλιστα η τραγουδίστρια δήλωσε πρόσφατα στο Πρωινό ΣουΣου:

«Ο Σάββας ήταν καταπληκτικός, όπως τον περίμενα, όπως ήξερα ότι θα είναι, ήταν πάρα πολύ καλός στους στόχους και πολύ γρήγορος. Χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα να μπαίνει με τέτοια διάθεση από τον πρώτο αγώνα. Ο γιος μου ούρλιαζε στο σπίτι, έπεφτε κάτω χτυπιόταν, ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για τον μπαμπά του. Είχαμε κάνει φαν κλαμπ και φωνάζαμε όλοι στο σπίτι. Πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική πορεία στο Survivor».

gkentsoglou-(1).jpg

Ο Σάββας Γκέντσογλου με την Αγγελική Ηλιάδη και τον γιο του.

Η αφιέρωση στο Survivor

Ο παίκτης πήρε άλλη μια νίκη στο Survivor 2024 και ζήτησε να ακουστεί το όνομα του γιου του. Ο μικρός ήδη άρχισε να του λείπει πολύ και δεν θα μπορούσε παρά να μην του αφιερώσει μια από τις νίκες του.

Ο έρωτας μετά την Αγγελική Ηλιάδη

Ο Σάββας Γκέντσογλου, μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Κίκας Τσέκου.

Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και μετά το Πάσχα υπήρξε δημοσίευμα που ανέφερε ότι το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Μάλιστα, ο ένας είχε γνωρίσει την οικογένεια του άλλου και το Πάσχα, είχαν επισκεφτεί την Καβάλα, τόπο καταγωγής του Σάββα, καθώς και την Κομοτηνή, την ιδιαίτερη πατρίδα της Κίκας και έκαναν όνειρα για ένα κοινό μέλλον.

Το ζευγάρι δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες στους προσωπικούς λογαριασμούς και πια τις έχουν διαγράψει, ενώ τόσο ο Σάββας όσο και η Κίκα έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Δείτε στιγμές από τη ζωή του στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved