«Daddy to be»: To τρυφερό μήνυμα πάνω στην τούρτα του Αγγελόπουλου - Τι έγραψε η Βαμβακούση
Showbiz

«Daddy to be»: To τρυφερό μήνυμα πάνω στην τούρτα του Αγγελόπουλου - Τι έγραψε η Βαμβακούση

Τα γενέθλιά του είχε πριν μερικές ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο ηθοποιός γιόρτασε με την σύζυγό του και η χαρά του ήταν διπλή μιας που σε λίγο καιρό θα ζήσει το θαύμα της πατρότητας.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (11-01) η Δήμητρα Βαμβακούση ανέβασε μια ακόμη υπέροχη τούρτα. Αυτή τη φορά η τούρτα ήταν φτιαγμένη από μακαρόν, τα οποία πάνω έγραφαν «Daddy to be».

aggelopoulos-vamvakoysi.webp

«Χρόνια πολλά στον έναν! Χρόνια πολλά άντρα μου», έγραψε η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«Είναι ωραίο συναίσθημα που θα γίνω μπαμπάς. Το να περιμένεις τον ερχομό ενός ανθρώπου που σίγουρα έχει τα στοιχεία σου, με κάνει να ανυπομονώ. Μπορεί να μην ήταν κάτι που σχεδίαζα ή είχαμε αποφασίσει συνειδητά, ήταν κάτι που μας έτυχε, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι καλούμαστε να εφοδιάσουμε αυτόν τον άνθρωπο με ό,τι απαιτείται για να αντεπεξέλθει στη ζωή του. Και σε εκείνη ήταν πολύ δύσκολο.

0eb51103-danos.jpg

Ήμασταν στην αρχή της σχέσης μας και είμαστε στην αρχή της σχέσης μας. Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα. Ένα γεγονός το οποίο μας ανάγκασε να συνειδητοποιήσουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Μέσα σε μία σχέση είναι πιο απλά τα πράγματα. Ακόμα κι από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης, καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι μία σχέση που γνώρισες τρία χρόνια, έναν χρόνο, έναν μήνα… Είναι ο άνθρωπος, η μητέρα του παιδιού μας, και η σύζυγός μου που καλούμαστε να συμπορευτούμε», δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved