Τζώρτζης Μονογυιός: Μνημόσυνο για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του – Συγκινεί η μητέρα του
Showbiz

Τζώρτζης Μονογυιός: Μνημόσυνο για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του – Συγκινεί η μητέρα του

Δύο χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού και ο πόνος είναι ανείπωτος για την οικογένειά του.

Ήταν 14 Ιανουαρίου όταν η ολοκαίνουργια Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος επιχειρηματίας στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε ακαριαία ενώ η σύζυγός του που ήταν συνεπιβάτης στη μοιραία Ferrari σώθηκε από θαύμα με κάποια τραύματα. Διερχόμενοι οδηγοί κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και να σωθεί από τη φωτιά που είχε ξεσπάσει.

tzortzis-monogios-768x460.jpg

Η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, Ελένη Ξυδάκη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστό ότι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μητρόπολη Μυκόνου, θα τελεστεί το 2ετές μνημόσυνο, υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου της αδερφού Γεωργίου.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στον Ιερό ναό ζωοδόχου Πηγής Μητρόπολη Μυκόνου τελούμε το 2ΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μου γιού Γεωργίου. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!"

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved