Νταλάρας: Απαντά πρώτη φορά στο ντόρο που προκάλεσε η δήλωσή του: «Όλη μου η ζωή είναι μια αγωνία»
Showbiz

Νταλάρας: Απαντά πρώτη φορά στο ντόρο που προκάλεσε η δήλωσή του: «Όλη μου η ζωή είναι μια αγωνία»

Φωτιές έχουν ανάψει οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος είχε είχε αναφερθεί στους καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια» και «λουκάνικα» στην τηλεόραση, αναφέροντας πως είναι ντροπή και αγγίζουν τα όρια του καραγκιοζιλικιού.

«Όλη η ζωή μου είναι μία αγωνία για το τι ακριβώς σημαίνει τραγουδιστής και τραγούδι στη χώρα μας. Για εμένα κάλος τραγουδιστής είναι αυτός που πρώτα απ’ όλα έχει καλή φωνή», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», απαντώντας για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ξεχωρίζει ανήκουν οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Νίκος Οικονομόπουλος και Κωνσταντίνος Αργυρός.

ntalaras-(1).jpg

«Υπάρχουν πολλοί καλλίφωνοι τραγουδιστές που δεν τραγουδούν αξιόλογα τραγούδια. Κανείς δεν θα αφήσει το στίγμα του Μπιθικώτση, του Καζαντζίδη και των υπολοίπων θρύλων των προηγουμένων εποχών».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος ανέφερε ότι ο Γιώργος Νταλάρας στην ηλικία του θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα, ο τραγουδιστής απάντησε τα εξής:

ntalaras-(3).jpg

«Δεν θα σχολιάσω τι λέει ο Γρήγορης Αρναούτογλου, ο καθένας κάνει αξιολογικές κρίσεις και κρίνεται. Έχω βάλει πολύ ψηλά τον πήχη της μουσικής και δεν υπάρχει περίπτωση να τον κατεβάσω, για αυτό τον λόγο αυτά που λέω φαίνονται περίεργα. Εάν κάποιος μουσικός ή τραγουδιστής αποφασίσει να αλλάξει δουλειά είναι σαφές ότι δεν θα τον κρίνω και δεν θα ασχοληθώ μαζί του», είπε.

«Σε κάποιες διαφημίσεις σε στάσεις είδα κοτόπουλα και κάποια μπιφτέκια που διαφημίζουν Έλληνες τραγουδιστές. Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές που είναι διάσημοι και έχουν μεγάλες καριέρες είναι θεόφαλτσοι και για γέλια», συμπλήρωσε.

ntalaras-(4).jpg

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας σχολίασε πως «όταν ένας άνθρωπος έχει καλή φωνή και κερδίζει πολλά χρήματα από τη δουλειά του, θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι μία κακή συμπεριφορά απέναντι στην αισθητική του κόσμου γίνεται ύβρις».

Τέλος, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως είχε συμβουλέψει τον Σάκη Ρουβά να προσέχει, καθώς «θα μείνουν πολύ λίγα πράγματα όπως οι φούστες, οι συνομιλίες με τον Ηλία Ψινάκη και η τούμπα», λέγοντάς του πως θα πρέπει να εμβαθύνει στη μουσική.

«Μου αρέσει που λέγεται ότι ο Νταλάρας είναι παλαιάς κοπής, γιατί έτσι είμαι. Τα εμπιστεύομαι αυτά μέχρι να βρω κάτι πιο αξιόλογο να με κερδίσει», κατέληξε ο Γιώργος Νταλάρας.

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved