Το σπίτι της Πηνελόπης Πλάκα είναι ό,τι πρέπει για cocooning τα Σαββατόβραδα! Η άψογη αισθητική του
Showbiz

Το σπίτι της Πηνελόπης Πλάκα είναι ό,τι πρέπει για cocooning τα Σαββατόβραδα! Η άψογη αισθητική του

Φαίνεται πως πάνε ανεπιστρεπτί οι εποχές για την Πηνελόπη Πλάκα που τα σαββατόβραδα το μόνο που  την ενδιέφερε ήταν τι ρούχα θα φορέσει για την έξοδό της.

Όπως η ίδια παραδέχτηκε σε πρόσφατη ανάρτησή της, δεν αλλάζει με τίποτα τα Σαββατόβραδα που έχει τη δυνατότητα, ελεύθερη υποχρεώσεων, να αράξει στο σπίτι με την πιτζάμα της και να απολαύσει την ηρεμία του αλλά και την άνεση του καναπέ της.

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών μέσα από το υπέροχα διακοσμημένο σπίτι της και έγραψε στη λεζάντα τους:

«Σαββατόβραδο στο σπίτι. Έχει αποδειχθεί ότι η λέξη Σάββατο αποτελεσε έμπνευση για διαφόρους καλλιτέχνες. Είναι η μέρα. Η.. πως να το κάνουμε ξεχωριστή.
Για μένα, η αγαπημένη μου. Η μέρα που θέλω να κλειδώσω μέσα μόνο όσους αγαπώ. Να όπως αυτόν, που με ακολουθεί παντού 😳 Για το μόνο που μπορούμε να μαλώσουμε είναι για αυτήν την καμηλοπάρδαλη 🙈.

Βέβαια ξαναγυρίζω στο θέμα, δεν ήταν πάντα έτσι τα Σάββατα μου και φαντάζομαι ούτε τα δικά σου. Θυμάσαι τότε που το μόνο που σε απασχολούσε ήταν πως θα κάνεις το μαλλί και ποιο παπούτσι θα φορέσεις; Ανά γεια σου. Ωραία ήταν και τότε, ωραία είναι και τώρα. Μπορείς να το επαναλάβεις όταν θες-μην ταράζεσαι από το κείμενο.😂 Ξέρω, όσο περνάει ο καιρός κερδίζει έδαφος το ποια πιτζάμα θα φορέσεις. Ε βάλε την καλή σου. Καλό Σαββατόβραδο παιδιά έξω ή μέσα 🤍».

Δείτε παρακάτω την υπέροχη αισθητική που έχει το σπίτι όπου ζει μαζί με το σκυλάκι της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved