Έλενα Μαυρίδου: «Πήραμε όλοι ένα ρίσκο. Με συγκινεί ο ρόλος που υποδύομαι στο «Σώσε με»»
Showbiz

Έλενα Μαυρίδου: «Πήραμε όλοι ένα ρίσκο. Με συγκινεί ο ρόλος που υποδύομαι στο «Σώσε με»»

Η Έλενα Μαυρίδου, πρωταγωνίστρια της αστυνομικής σειράς «Σώσε με», που μπαίνει στο Netflix, μιλά για τον ρόλο της και την επιτυχία που ακολούθησε...

Οι σειρές «Σέρρες» και «Σώσε με» γίνονται οι νέες ελληνικές παραγωγές που θα ταξιδέψουν σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από το Netflix, μετά το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Έχουν ήδη προβληθεί στον ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία και είναι διαθέσιμες για τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+.

Το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με», σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου, αφηγείται το κυνήγι ενός κατά συρροήν δολοφόνου και βασίζεται στο ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

dimitris-lalos-elena-mavridou.jpg

Με φόντο την ελληνική επαρχία, με δυνατή πλοκή, συνταρακτικές ερμηνείες, γρήγορη σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική, το ψυχολογικό θρίλερ κόβει την ανάσα και παρασύρει τους πρωταγωνιστές του σε έναν συναισθηματικό ανεμοστρόβιλο πάθους και κάθαρσης. Η Ελενα Μαυρίδου, η τηλεοπτική ηρωίδα του «Σώσε με», είναι η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη. Η θεατρική ηθοποιός, με τις τιμητικές διακρίσεις για τις παραστάσεις της και την αγάπη για τον κινηματογράφο, μιλά στο «Secret» για τον αντισυμβατικό ρόλο της και τα ρίσκα που πήρε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει τη σειρά με μια θεματολογία που με ενδιαφέρει πολύ, καθώς είναι γυρισμένη στην Κομοτηνή. Έτσι θα μπορεί να το δει περισσότερος κόσμος για θέματα που μπορεί να απασχολούν μια μικρότερη κοινωνία. Είναι πολύ ωραίο θεματικά και δουλέψαμε άψογα με τον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο και τον σεναριογράφο Δημήτρη Σίμο, ενώ υπήρχε πολύ καλό πνεύμα εξαρχής για το πώς θα χτιστούν οι χαρακτήρες.

Πήραμε όλοι ένα ρίσκο. Με συγκινεί ο ρόλος που υποδύομαι, μιας ηρωίδας ουσιαστικά η οποία δεν είναι ο χαρακτήρας που θεωρείται συμπαθής σε πρώτο πλάνο. Είναι μια αστυνομικός αφοσιωμένη στο έργο της, που θέλει να βοηθήσει γυναίκες οι οποίες κινδυνεύουν από τη βία. Είναι ένας άνθρωπος κατεστραμμένος, με ρωγμές, ένας άνθρωπος που κρύβει καταστάσεις και πολλά μυστικά. Δεν είναι ένας χαρακτήρας που όλα είναι δομημένα καλά στη ζωή του. Έχει ένα στοιχείο αντιήρωα. Με ενδιέφερε πολύ και ήταν δελεαστικό το ότι δεν μιλάμε για μια ωραιοποιημένη ηρωίδα, αλλά για μια ηρωίδα που ντύνεται περίεργα, δεν προσέχει την εμφάνισή της και αφήνει τον εαυτό της σε πράγματα που την απασχολούν. Είναι μια γυναίκα που έχει τις σκοτεινές πλευρές της».

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved