Κακούρης: Το δημόσιο μήνυμα στον Νταλιάνη μετά την αποχώρηση και η πρώτη φωτό του ως Βασιλιάς Ληρ

Λεωνίδας Κακούρης - Το Ναυάγιο

Showbiz

Κακούρης: Το δημόσιο μήνυμα στον Νταλιάνη μετά την αποχώρηση και η πρώτη φωτό του ως Βασιλιάς Ληρ

Τον Λεωνίδα Κακούρη αντικαθιστά στην παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» o Γιάννης Νταλιάνης.

Ο πρωταγωνιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με τον Λεωνίδα Κακούρη να σχολιάζει την ανάρτηση.

kakouris-(1).jpg

«Γιάννη μου γλυκέ, υπέροχε και πανάξιε και τόσο τρυφερέ μπαμπά!!! σου εύχομαι όλα τα καλά. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία σου θα δώσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, θα πάρω την κόρη μου και θα έρθω να σας δούμε σας φιλώ», έγραψε.

Δες την πρώτη φωτογραφία και το δημόσιο μήνυμα του Λεωνίδα Κακούρη

Θυμίζουμε ότι μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Δημοσθένη Πέππα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής ο οποίος αποχώρησε αιφνίδια από την παράσταση "Βασιλιάς Ληρ» που ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο με σκηνοθέτη τον Γιάννη Χουβαρδά, διοχέτευσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μία επιστολή κατά την οποία ζητά να λάβει τέλος η αναπαραγωγή οποιασδήποτε είδησης που αφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα η επιστολή ανέφερε: «Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

kakouris-navagio.jpg

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση».

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved