Τόνια Καζιάνη: Έτσι είναι σήμερα η σταρ του Ελληνικού σινεμά - H ηλικία και ο γάμος με ηθοποιό
Showbiz

Τόνια Καζιάνη: Έτσι είναι σήμερα η σταρ του Ελληνικού σινεμά - H ηλικία και ο γάμος με ηθοποιό

Στα 78 της χρόνια η Τόνια Καζιάνη παραμένει γοητευτική και κοκέτα!

Στην τελευταία της εμφάνιση το 2018 η ηθοποιός είχε μαγνητίσει τα βλέμματα με την απίθανη εμφάνισή της. Η Τόνια Καζιάνη, κατά τις δεκαετίες 1970 και 1980 διέπρεπε καλλιτεχνικά μέσα από τις ταινίες της έχοντας συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου. Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2007 στη σειρά «Τυφλόμυγα» του ΑΝΤ1.

kaziani_tonia.jpg

Οι περισσότερες κινηματογραφικές της συμμετοχές σημειώνονται τη δεκαετία του ’70, σε φιλμ που άφησαν το δικό τους στίγμα, όπως τα «Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά», στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου, και «Επαναστάτης ποπολάρος» με συμπρωταγωνιστή τον γόη Κώστα Πρέκα.

Δες πώς είναι σήμερα στη gallery

Η Τόνια Καζιάνη και ο σύζυγός της, Γιώργος Τζώρτζης γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Ένας Γερμανός στα Καλάβρυτα».

tonia-kaziani-1.jpg

Σύντομα έγιναν ζευγάρι και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους απέκτησαν την Ευγενία, η οποία δεν θέλησε ν' ακολουθήσει τα επαγγελματικά τους βήματα. «Αν το παιδί μου ήθελε, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γίνει ηθοποιός, αλλά εκείνη δεν το σκέφτηκε ποτέ. Σήμερα ευχαριστιέμαι να βλέπουμε τις ταινίες μας όλοι μαζί και εκείνη να μου δηλώνει πόσο ικανοποιημένη είναι από την πορεία μου αλλά και από τον τρόπο που τη μεγαλώσαμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ως μάνα και ηθοποιό ν' ακούω το παιδί μου να λέει «μπράβο» και «ευχαριστώ» που με τις επιλογές μου δεν την έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση», είχε πει σε καθημερινή εφημερίδα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved