Showbiz

Παπαχαραλάμπους: Το νέο κούρεμα, η τραγική απώλεια της μητέρας της και τα χρόνια ψυχοθεραπείας

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μία ανάσα πριν κλείσει τα 50, προχώρησε σε μία σοκαριστική αλλαγή στα μαλλιά της, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο πρωινό ΣουΣου και μίλησε για τον σύζυγό της, την απώλεια της μητέρας της και την οικογένειά της. 

Η γνωστή ηθοποιός μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις στο παρελθόν, τώρα όμως βρίσκεται στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη και πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους η αλήθεια είναι πως μας έχει συνηθίσει στις έντονες αλλαγές στα μαλλιά της, γεγονός που την χαρακτηρίζει ως ηθοποιό και τη βοηθά να προσαρμόζεται στους νέους ρόλους της.

https://www.instagram.com/p/C1M6xAVILef/

Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, όταν τελευταία είχε κάνει ένα πολύ κοντό pixie cut, δεν είναι κάτι σπουδαίο το να αλλάζεις τα μαλλιά σου.

«Αλήθεια τώρα θα μιλήσουμε για τα μαλλιά μου; Δεν θεωρώ ότι πειραματίζομαι, το θεωρώ κάτι ασήμαντο! Έχω πιο σοβαρά πράγματα να σκεφτώ από τα μαλλιά μου», είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός.

Τώρα, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε την εμφάνισή της στο πρωινό ΣουΣου με ένα κοντό καρέ με αφέλειες, λίγο πιο πάνω από το ύψος του ώμου.

Όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών της; Αυτή τη φορά η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει τη διαφορά με ένα πιο γλυκό και φωτεινό καστανό.

https://www.instagram.com/p/CTzDUlRoCTt/

Η απώλεια της μητέρας της και η ψυχοθεραπεία

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής για την απώλεια της μητέρας της που την έχει στιγματίσει. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε εντατικά ψυχοθεραπεία.

«Είχα κάνει παλιότερα ψυχοθεραπεία αλλά μετά όταν πέθανε η μητέρα μου, είπα ότι είναι μία ευκαιρία να κάτσω και να ασχοληθώ με κάποια πράγματα. Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν συνοδοιπόρος αλλά δεν τον αφορά αυτό το θέμα» είπε αρχικά η ίδια για να συμπληρώσει για τη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη «Υπήρχαν δυσκολίες στον γάμο μας όντας στην ίδια δουλειά. Το δύσκολο είναι τα ίδια ωράρια, το εύκολο είναι ότι ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον. Κάποιες φορές ίσως να υπήρχε υπόγειος ανταγωνισμός ανάμεσά μας».

Φυσικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα δύο παιδιά που έχει με τον Φάνη Μουρατίδη: «Είμαι κανονική μαμά, με ενδιαφέρει να είναι συνειδητοί με τον εαυτό τους και συντονισμένοι με αυτόν. Να κάνουν πράγματα που θέλουν, να μην παρασυρθούν από το «ρεύμα» και να είναι καλά. Δεν θα ήθελα να κάνουν αυτά που έκανα εγώ στην εφηβεία. Ήταν επικίνδυνα, είχα άγνοια κινδύνου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved