Χάρης Κωστόπουλος: Συγκλονισμένος ο Λευτέρης Πανταζής με τον θάνατό του
Showbiz

Χάρης Κωστόπουλος: Συγκλονισμένος ο Λευτέρης Πανταζής με τον θάνατό του

Στην απώλεια του Χάρη Κωστόπουλου, αναφέρθηκε ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». το μεσημέρι του Σαββάτου 20/1.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών και ο Λευτέρης Πανταζής στάθηκε στην συνεργασία τους αλλά και στην σημαντική πορεία που είχε διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη φιλία που είχε με τον Χάρη Κωστόπουλο και έκανε λόγο για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων και οικογενειάρχη.

kostopoulosygeia_jpg-antigrafo222.jpg

Χάρης Κωστόπουλος

Χάρης Κωστόπουλος - Όσα ανέφερε o τραγουδιστής στο Mega:
«Ένας καλός καλλιτέχνης. Έγραφε ωραία τραγούδια. Σε όλους είχε γράψει τραγούδια, όπως και σε εμένα. Είχαμε συνεργαστεί. Πάντα πήγαινα και τον έβλεπα. Ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος. Ένας καλός καλλιτέχνης, κι ένας καλός μπουζουξής. Οι συνεργασίες που είχα μαζί του ήταν πολύ ωραίες, δεν είχα κανένα πρόβλημα.

lepa.jpg

Αυτά θυμάμαι. Και όσες φορές είχα βρεθεί έξω μαζί του, πίναμε κανένα καφεδάκι στη Γλυφάδα, ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, χαμηλών τόνων, δεν ήταν από αυτούς που κάνουν φασαρία. Και τα τραγούδια που έγραφε και έλεγε ο ίδιος, κάνανε επίσης επιτυχία. Καλό παράδεισο και καλό κουράγιο στην οικογένειά του» είπε φανερά στεναχωρημένος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved