Showbiz

Τουμασάτου:«Ο Αλέξανδρος μου είπε ''Να είσαι καλά, αν αυτό δεν με έχει στον ορίζοντα δεν πειράζει''»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου και έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, ειδικά για την μοναδική σχέση που έχει με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου

Ερωτώμενη για όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν να είναι ακόμα ερωτευμένη ακόμα με τον σύζυγό της αλλά και τα πιο όμορφα στοιχεία που ξεχώρισε στον χαρακτήρα του, η ηθοποιός είπε: «Εγώ αυτό που λάτρεψα στον Αλέξανδρο είναι ότι όταν άρχισε η ζωή να με πιέζει, μου είπε Μαριάννα κάνε ψυχοθεραπεία, θα σε βοηθήσει. Συνήθως λένε ότι όταν κάνει ένας από το ζευγάρι ψυχοθεραπεία, είναι πολύ κοντά πιθανόν ο χωρισμός. Πρέπει να βρεις τον εαυτό σου και μέσα από αυτό να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου».

toumasatou-mpakodimou.jpg

Η Μαριάννα Τουμασάτου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μου είπε ότι εγώ προτιμώ να είσαι καλά ψυχολογικά και συναισθηματικά κι αν αυτό δεν με έχει στον ορίζοντα δεν πειράζει. Θεωρώ ότι αυτό είναι αγάπη. Όταν αγαπάς τον άλλον για αυτό που είναι και όχι για αυτό που σου προσφέρει γιατί καμία φορά αγαπάμε την προσφορά του άλλου -όχι την οικονομική- τη βολή, την εξυπηρέτηση.

Όταν, όμως, αγαπάς τον άλλον τον αγαπάς ανεξαρτήτως. Αυτή η αγάπη είναι ανιδιοτελής και αν έχουμε κερδίσει κάτι με τον Αλέξανδρο, είναι αυτό. Δηλαδή με τη χαρά του πιο πολύ χαίρομαι εγώ από ό,τι χαίρεται εκείνος και αντίστοιχα αυτός με τη χαρά μου. Αν προκύψει κάτι επαγγελματικά νομίζεις ότι μόλις του έκαναν την πρόταση, ενώ την έκαναν σε εμένα. Αυτό είναι το δικό μας μυστικό» .

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved