Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Οι σχέσεις με τον Χρήστο Φερεντίνο μετά το διαζύγιο και ο ρόλος στο Famagusta

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Σοφία Παυλίδου το πρωί της Κυριακής 21/1 με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του Mega, «Famagusta» που κάνει πρεμιέρα απόψε στο Mega.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση με τους δυο γιους της, αλλά και σε αυτή με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

«Προσωπικά πιστεύω πως μία τέτοια δουλειά έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό στην τηλεόραση. Το θέμα μας αγγίζει όλους, αφορά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το ’74. Τον φετινό Ιούλιο είναι η επέτειος των 50 ετών. Πίσω από το Famagusta υπάρχει μία ιστορική έρευνα. Οι ιστορίες που έχουμε ακούσει είναι αληθινές και συγκλονιστικές. Κ άποιες από τις γυναίκες που μιλήσαμε έμειναν έγκυες από τους βιασμούς, τις πήγαιναν στην Κύπρο για έκτρωση. Κάποια από τα θύματα βιασμού επέλεξαν να κρατήσουν τα παιδιά τους αλλά η κοινωνία τους αντιμετώπισε ως μιάσματα», είπε για το Famagusta.

201602111044090.1208_PAYLIDOY_FERENTINOS_10022016.jpeg

Σχετικά με τους δυο γιους της αλλά και τη σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2016, η Σοφία Παυλίδου τόνισε: «Οι γιοι μου δεν με κυκλοφορούν έξω. Ούτε εγώ στην ηλικία τους ήθελα να κυκλοφορώ με τους γονείς μου. Για εμένα το να έχω καλές σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών μου ήταν επιτακτική ανάγκη. Έχω την ανάγκη να έχω γαλήνη μέσα μου κι αυτό δεν γίνεται όταν έχει θυμό για έναν άνθρωπο.

Αυτά τα 18 χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ουσιαστικά και είχαμε μεγάλο δέσιμο. Θα ήταν χαζομάρα να αφήσουμε να χαθεί όλη η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας λόγω του διαζυγίου. Πολύ σύντομα αφήσαμε στην άκρη τους θυμούς και τους εγωισμούς και κρατήσαμε μεταξύ μας την αγάπη που μας ένωσε και αρχικά».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved