Άγγελος Λάτσιος: Η νέα φωτό με την αδερφή του Μαρίνα μέσα από την κουζίνα του σπιτιού τους
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Η νέα φωτό με την αδερφή του Μαρίνα μέσα από την κουζίνα του σπιτιού τους

Μία νέα φωτογραφία μαζί με την αδελφή του, Μαρίνα ανέβασε ο Άγγελος Λάτσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και αρκετές είναι οι φορές που μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου θέλησε να μοιραστεί μία ακόμα υπέροχη εικόνα με την μικρή του αδελφή.

latsios_copy_17.jpg

Άγγελος Λάτσιος

Ο ίδιος, το μεσημέρι της Δευτέρας 22/1 κοινοποίησε στο Instagram μια φωτογραφία και έδειξε πως περνάει τον χρόνο του με την μικρή Μαρίνα στο σπίτι, την ώρα που η μητέρα του παρουσιάζει την εκπομπή της στο Mega.

Ο Άγγελος και η Μαρίνα μπήκαν μαζί στην κουζίνα και ετοίμασαν κάτι που περιέχει αυγά.

Μπορεί να μην είδαμε το αποτέλεσμα της συνταγής που έφτιαξαν μαζί ωστόσο μάλλον τα πράγματα πήγαν όπως ακριβώς τα είχαν υπολογίσει.

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

H Ελένη Μενεγάκη είχε μοιραστεί την πρώτη φωτογραφία για το 2024 από τα Άχλα της Άνδρου στην οποία είδαμε τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της, ο Άγγελος και η Μαρίνα. Ο μεγάλος της γιος και η μικρή της κόρη κέρδισαν το φλουρί στη βασιλόπιτα και η ίδια είχε γράψει στη λεζάντα: «Καλή χρόνια με υγεία, με αγάπη, με χαρές και επιτυχίες! Επέλεξα αυτή την φωτό (πριν 3 μέρες στην Άνδρο) για την πρώτη μέρα του 2024 γιατί ο Άγγελος και η Μαρίνα ήταν οι 2 που κέρδισαν φλουρί στην πίτα μας! Χρονια Πολλά!».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved