Στέλιος Χανταμπάκης - Φιλήμονας: Το ατύχημα που τους ένωσε
Showbiz

Στέλιος Χανταμπάκης - Φιλήμονας: Το ατύχημα που τους ένωσε

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο διάσημος σχεδιαστής Φιλήμονας και τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς αποχαιρέτησε τον Φιλήμονα, γράφοντας στο facebook: «Φιλήμονα, καλό ταξίδι στους ουρανούς».

Ο Φιλήμονας, υπήρξε ένας από τους πιο διάσημους σχεδιαστές μόδας που ξεκίνησε την καριέρα του από την δεκαετία του 1960 εντυπωσιάζοντας με τις μοναδικές δημιουργίες του.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, ένας από τους ανθρώπους της showbiz που ήταν αρκετά κοντά του ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ένα ατύχημα τους είχε φέρει πάρα πολύ κοντά.

dc1abfb2-201210161208550.0004_POPI_XARITATOY_SANTI_PAPADATOS_FILIMONAS_15102012.webp

«Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών και μου έλεγες Κώστα ότι είχε σαν πνευματικό του παιδί τον Στέλιο Χανταμπάκη, σωστά;», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά να αποκαλύπτει:

«Ναι, γνωρίστηκαν σε ένα ατύχημα που είχε ο Φιλήμονας στον δρόμο και έτυχε να περνάει ο Στέλιος από εκεί. Είχε σπάσει το χέρι του και ο Στέλιος σταμάτησε να τον βοηθήσει. Από τότε ξεκίνησε η φιλία τους. Κράτησαν σχέσεις και τον αισθάνεται σαν παιδί του».

«Μην είναι και ο κληρονόμος του!», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Στην εκπομπή τονίστηκε και το γεγονός ότι και η Όλγα Πηλιάκη ήταν δεμένη μαζί του αλλά και τα παιδιά του ζευγαριού τον είχαν σαν παππού τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved